Заложете на Рони О’Съливан да спечели 2017 UK Championships

Заложете на Рони О’Съливан да спечели 2017 UK Championships

Оценете новината

Заложете на Рони О'Съливан да спечели 2017 UK Championships

Победата на Марк Селби през миналата година ще заостри апетита му, а вие можете да заложите на Рони О’Съливан да спечели 2017 UK Championships този ноември, заради ударите на съдбата, ако не друго. Докато господстващия шампион е начело на списъка с коефициенти, няма да има друг играч с такъв глад за победа, като момчето от Уърдсли и това го прави страхотен залог, а вие можете да намерите всички най-добри коефициенти в Bwin.

Пътят до финала на шампионата в Обединеното кралство няма да бъде кратък

Финалът миналата година беше доста напрегнат, когато Селби най-накрая победи с десет фрейма с до седем и с пет секунди почивки в последните шест фрейма. Това е индикация за това, колко О’Съливан харесва този турнир. Той е станал най-младият победител на едва 17, още през 1993 г., след което го е печелил още четири пъти. Неговият стремеж към шеста титла е очевиден. Може да се очаква, че той ще се съсредоточи върху спечелването й, а с букмейкърите като Bwin, можете да се възползвате от невероятни коефициенти.

Bwin ви дава 7.50 коефициент за залог за победа на Рони О’Съливан през 2017 г. във Великобритания и това е наистина добър залог, въпреки факта, че Селби влиза в битката с 3.25, за да спечели трофея тази година. Естествено онези, които обичат да залагат на спортове, биха искали да разширят погледа си и към някои от останалите играчи, Джуд Тръмп, който също е печелил турнира преди, има коефициент 7.00, например, а Динг Джунхи – 9.00.

Заложете на Рони О’Съливан, за да спечелите първенството на Великобритания през 2017 г. в Bwin

Разбира се, ако някой настоява да прояви романтичната си природа, в Bwin ще намери коефициенти за Джон Хигинс (13.00) и Нийл Робертсън (11.00). Множество интересни потенциални залози с Марко Фу (23.00), Стюарт Бингам (34.00) и Марк Ален (29.00).

Залогът на Рони О’Съливан да спечели 2017 UK Championship е залог за един от тези играчи, които не само ще ви очароват в тази страхотна конкуренцията, но също така ви позволява да подкрепите един от най-добрите на земята успешни спортисти, и докато победата му почти със сигурност ще даде на британските хазартни новини теми за писане, трябва да се уверите, че и вие ще натрупате позитиви от нея като увеличите банкрола си.