Заложете на ПГА класацията на приходите за 2016/17 с Bwin!

Заложете на ПГА класацията на приходите за 2016/17 с Bwin!

Оценете новината

Кой голф играч ще спечели най-много в края на годината? Отправете се към Bwin днес и поставете залога на ПГА класацията на приходите за 2016/17!

Няма много оставащи голф турнири през тази година. Но все още има няколко, на които можете да заложите, и сега ще разгледаме коефициентите за залог на приходите от голф от 2017 година.

Какво означава това? По същество можете да се отправите към един от най-добрите онлайн оператори за залагания, Bwin, и да поставите залог на голф играчът, за който смятате, че ще спечели най-много от турнирите в края на годината.

Има на разположение фантастични коефициенти, от които да се възползвате. Нека да разгледаме кои голфъри са направили най-много през 2017 досега.

Коефициенти за залагания на ПГА класацията на приходите за 2016/17

Хидеки Мацуяма направи хазартните новини, като спечели най-много в сравнение с конкурентите си тази година. За 8 месеца той спечели $ 8,123,407.50. След като остават само още няколко големи турнира, изглежда, че той ще бъде най-добрият. Bwin изглежда се съгласява с това, тъй като му е отредил най-ниския коефициент от 1.33.

Джордан Спийт е другата добра опция за такъв залог. 24-годишният голф играч имаше много успешна година, като включим и победата в Откритото първенство, той спечели $ 6,980,845.50. Спийт ще трябва много да се постарае, за да спечели. Но ако искате да заложите на ПГА класацията на приходите за 2016/17, той е добър вариант да спечелите пари с коефициент 7,50.

Искате да заложите на ПГА класацията на приходите за 2016/17? Ако е така, не забравяйте да се отправите към Bwin. Тук ще намерите пълен списък от страхотни коефициенти за залагания на голф за всички големи турнири, оставащи за тази година.