Заложете на ММА срещата Джоунс срещу Кормиер

Заложете на ММА срещата Джоунс срещу Кормиер

Оценете новината

Заложете на ММА срещата Джоунс срещу Кормиер

Сега е идеалното време да разгледаме няколко от най-вероятните сценарии за битката на Джоунс срещу Кормиер.

Реваншът между Джон Джоунс и Даниел Кормиер идва след повече от две години и половина. Двамата боксьори от light-heavyweight категория ще се стремят към титлата в събота вечер на UFC 214 и дори най-добрите експерти в MMA залаганията трудно прогнозират победителя. С оставащия само ден, ще разгледаме някои от най-вероятните сценарии за срещата на Джоунс срещу Кормиер.

Винаги е забавно да се направи залог, на това кой боец ще излезе победител, но членовете на Bwin, всъщност могат да заложат на много други пазари.

Като се има предвид, че и двамата са елита на 205 паунда и са показали уникална възможност да се справят с лекота, залогът за тази борба има смисъл.

Дали Джон Джоунс ще си върне своя колан на шампион

Колкото и да е болезнено за феновете на „DC“, един от най-вероятните изходи от мача на Джоунс срещу Кормиер е Джон Джоунс да спечели борбата, за да спечели обратно своя колан. Джон идва след голяма почивка, но в първата битка доказа, че е по-техничният боец.

Повечето онлайн сайтове за залагания в Обединеното кралство изглежда са съгласни с тази прогноза, тъй като коефициента на Джоунс да победи Кормиер е 1.36 в Bwin. Кормиер е доста силен, и вероятно би победил всички останали в дивизията, но той е аутсайдер в този мач с коефициент 3.25.

Какъв според вас са най-вероятният изход от мача на Джоунс и Кормиер? Дали Джон ще си спечели колана си обратно? Насочете се към Bwin, за да намерите всички коефициенти за срещата на Джоунс и Кормиер!