Заложете на голмайстор на Висшата лига за 2018

Заложете на голмайстор на Висшата лига за 2018

Залагането на голмайстор във Висшата лига никога не е било лесно, тъй като английската национална лига е пълна с големи нападатели, особено сега …

Онлайн сайтовете за хазартни новини в Обединеното кралство стават все по-развълнувани от предстоящия сезон на Висшата лига. Не само защото престижни отбори, представящи се по-зле от очакваното, са на път да изпаднат назад, но и защото Висшата лига ще бъде домакин на много от най-добрите нападатели в света.

Носителят на титлата, Челси укрепи отбора си с нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората, който отбеляза гол във всички 90 минути, в които игра през миналия сезон. Междувременно Манчестър Юнайтед привлече Ромелу Лукаку, а Тотнъм успя да задържи Хари Кейн в Лондон, но Арсенал също купи талантлив нападател, а също има и Азар и Агуеро …

Кой от тези играчи смятате, че ще бъде най-добрият през целия предстоящ сезон? Кой може да спечели наградата на голмайстор във Висшата лига през 2018 г.? И кой е най-добрият сайт за залагания на този пазар? Намерете отговорите тук, в тази статия!

Кой ще бъде голмайсторът на Висшата лига през 2018 г.?

Според коефициентите в сайтовете за онлайн залаганията Ромелу Лукаку и Хари Кейн е най-вероятните играчи, за спечелването на титлата. Кейн бе вторият най-добър голмайстор през 2014/15 г., но той бе голмайстор на Висшата лига през 2016 г., както и през 2017 г., като нетният му резултат бе 25 и съответно 29. Може ли Кейн да победи отново? Заложетете на Кейн да бъде голмайстор  на Висшата лига и през 2018! Неговият коефициент е 5.00 в Bwin!

Ако обаче смятате, че ще има нов крал на Висшата лига този сезон, трябва да потърсите други опции. Друг евентуален залог е Ромелу Лукаку. Той завърши втори миналия сезон отбелязвайки 25 гола за Евертън. Този сезон той ще играе за още по-добър отбор … заложете за Лукаку да бъде топ голмайстор във Висшата лига при коефициент 3.50!

Ето още няколко интересни опции за залог:

  • Заложете Агуеро да отбележи най-много голове на коефициент 8.00;
  • Заложете Мората да отбележи най-много голове на коефициент 11.00;
  • Заложете Лаказет да отбележи най-много голове на коефициент 10.00.

Ако искате да заложите на голмайстор на Висшата лига, но все още не сте намерили най-добрата възможност, погледнете другите пазари за залагания на Висшата лига в Bwin, който е без съмнение най-добрият сайт за залог на голмайстор във Висшата лига.

Смятате ли, че новата звезда на Челси, Мората ще бъде коронован като най-добрия нападател във Висшата лига? Или имате по-голяма вяра в таланта на Ман Сити, Габриъл Жесус или в Серхио Агуеро? Или, може би, Арсенал най-накрая ще се превърне в отличен отбор във всеки аспект с новия си нападател, Александър Лаказет, който ще стане голмайстор на Висшата лига през 2018 г.?

Или, може би,  някой друг нападател ще се появи и ще се представи като най-добрия нападател на Висшата лига за 2018? Отправете се към Bwin и поставете залог на най-добрият голмайстор във Висшата лига възможно най-скоро!