Заложете на голмайстор на Висшата лига за 2018

Заложете на голмайстор на Висшата лига за 2018

Оценете новината

Заложете на голмайстор на Висшата лига за 2018

Залагането на голмайстор във Висшата лига никога не е било лесно, тъй като английската национална лига е пълна с големи нападатели, особено сега …

Онлайн сайтовете за хазартни новини в Обединеното кралство стават все по-развълнувани от предстоящия сезон на Висшата лига. Не само защото престижни отбори, представящи се по-зле от очакваното, са на път да изпаднат назад, но и защото Висшата лига ще бъде домакин на много от най-добрите нападатели в света.

Носителят на титлата, Челси укрепи отбора си с нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората, който отбеляза гол във всички 90 минути, в които игра през миналия сезон. Междувременно Манчестър Юнайтед привлече Ромелу Лукаку, а Тотнъм успя да задържи Хари Кейн в Лондон, но Арсенал също купи талантлив нападател, а също има и Азар и Агуеро …

Кой от тези играчи смятате, че ще бъде най-добрият през целия предстоящ сезон? Кой може да спечели наградата на голмайстор във Висшата лига през 2018 г.? И кой е най-добрият сайт за залагания на този пазар? Намерете отговорите тук, в тази статия!

Кой ще бъде голмайсторът на Висшата лига през 2018 г.?

Според коефициентите в сайтовете за онлайн залаганията Ромелу Лукаку и Хари Кейн е най-вероятните играчи, за спечелването на титлата. Кейн бе вторият най-добър голмайстор през 2014/15 г., но той бе голмайстор на Висшата лига през 2016 г., както и през 2017 г., като нетният му резултат бе 25 и съответно 29. Може ли Кейн да победи отново? Заложетете на Кейн да бъде голмайстор  на Висшата лига и през 2018! Неговият коефициент е 5.00 в Bwin!

Ако обаче смятате, че ще има нов крал на Висшата лига този сезон, трябва да потърсите други опции. Друг евентуален залог е Ромелу Лукаку. Той завърши втори миналия сезон отбелязвайки 25 гола за Евертън. Този сезон той ще играе за още по-добър отбор … заложете за Лукаку да бъде топ голмайстор във Висшата лига при коефициент 3.50!

Ето още няколко интересни опции за залог:

  • Заложете Агуеро да отбележи най-много голове на коефициент 8.00;
  • Заложете Мората да отбележи най-много голове на коефициент 11.00;
  • Заложете Лаказет да отбележи най-много голове на коефициент 10.00.

Ако искате да заложите на голмайстор на Висшата лига, но все още не сте намерили най-добрата възможност, погледнете другите пазари за залагания на Висшата лига в Bwin, който е без съмнение най-добрият сайт за залог на голмайстор във Висшата лига.

Смятате ли, че новата звезда на Челси, Мората ще бъде коронован като най-добрия нападател във Висшата лига? Или имате по-голяма вяра в таланта на Ман Сити, Габриъл Жесус или в Серхио Агуеро? Или, може би, Арсенал най-накрая ще се превърне в отличен отбор във всеки аспект с новия си нападател, Александър Лаказет, който ще стане голмайстор на Висшата лига през 2018 г.?

Или, може би,  някой друг нападател ще се появи и ще се представи като най-добрия нападател на Висшата лига за 2018? Отправете се към Bwin и поставете залог на най-добрият голмайстор във Висшата лига възможно най-скоро!