Заложете за победител в НБА 2017

Заложете за победител в НБА 2017

Оценете новината

30 отбора все още се борят за място в плейофите, но клиентите на Bwin вече могат да залагат на НБА 2017.

Вече изминаха повече от два месеца след началото на НБА сезон 2016-2017, и редица отбори започват да изпъкват като потенциални шампиони. Нека да разгледаме някои от фаворитите за залагания да стане победител в НБА тази година.

Голдън Стейт Уориърс: 1.76

Водещият отбор, според коефициентите за залагания на Bwin, за победа в НБА през 2017 г. е Голдън Стейт Уориърс. Уориърс в момента притежават най-добрия рекорд в НБА при 30-5.

Възможно е да няма отбор в НБА, който да се сравнява с Уориърс от гледна точка на най-добрите играчи. Почти всеки играч на стартовия състав на отбора е елитен, най-вече Стеф Къри, Клей Томпсън, и Кевин Дюрант.

Голдън Стейт Уориърс се разглеждат като най-сигурният залог в НБА 2017. Те ще покажат най-добрата си игра през тази година, и ще искат да изтрият спомена за загубата си 3-4 от Кавс на финала миналата година. С коефициент от 1.76 в Bwin, Уориърс може да бъде най-добрият вариант.

Кливланд Кавалиърс: 4.00

Не трябва да се изненадваме, че Кливлънд Кавалиърс са един от фаворитите за залагания за победа в НБА тази година. Те са шампиони, и са водещи в класацията на Източната конференция с рекорд от 26-7.

В горната част на списъка на Кавалиърс е Леброн Джеймс, който стои зад победата на финала от миналата година. Джеймс може да се окаже най-добрият играч в историята на НБА.

Това не е залог за аутсайдер в НБА 2017, Кавалиърс имат добри коефициенти. Повечето онлайн букмейкърски къщи в САЩ ги поставят точно след Уориърс, точно както и BwinBwin.

Сан Антонио Спърс: 9.00

Спърс са топ отбор в НБА от години. Те спечелиха НБА през 2014 г., и приключиха миналата година с вторият най-добър рекорд в Западната конференция, 67-15. Сега, Спърс са един от най-добрите отбори в лигата с текущ рекорд от 28-7.

Кавай Ленарди и Ману Джинобили  са може би двата най-добрите играчи на Спърс в момента. Целият им отбор е талантлив, и със сигурност са достатъчно добри, за да стигнат до финала тази година. Няма съмнение, че те са аутсайдери в НБА 2017, но те винаги са конкурентни и са в състояние да победят всеки отбор в правилния ден.

Bwin дава коефициент 9.00 за Спърс да спечели НБА 2017.

ЛА Клипърс: 16.00

Клипърс са се появили като властваш баскетболен отбор през 2016 г. Те в момента са на четвърто място в Западната конференция с рекорд на 23-14, и въпреки нищожния рекорд от 12-6 у дома, те имат шанс да спечелят НБА 2017.

Най-разпознаваемия играч на Клипърс вероятно е мощния Блейк Грифин. Крис Пол и Деандре Джордан също играят за отбора.

Клипърс официално изпревариха Лейкърс като най-добрия отбор по баскетбол в Лос Анджелис. Те никога не са спечелили НБА, но се стремят да направят новина тази година като свършат работата си повече от перфектно. Техните коефициенти да спечелят в момента се определят на 16.00