Заложете за победител в Чемпиъншип

Заложете за победител в Чемпиъншип

Оценете новината

Искате да заложите на нещо различно от Висша лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата или Шампионската лига? Може би е време да помислите за залог на Чемпиъншип!

Тук ще ви дадем на готово най-добрите коефициенти за залози на Чемпиъншип.

Заложете на победител в Чемпиъншип

Е, лигата е точно на половината път и в този момент можем да видим два отбора, които са доста по-напред от всички останали: Брайтън води в лигата, те имате събрани 51 точки, а Нюкасъл е на второ място с 2 точки по-малко. Трети са Рединг, те имат 43 точки, а останалите отбори в плейофи позициите са Хъдърсфилд, Лийдс Юнайтед и Шефилд Уензди.

Въпреки факта, че Брайтън, са на по-добра позиция в момента, онлайн букмейкърски къщи във Великобритания очакват Нюкасъл да претендира за трофея в края на сезона. Коефициентът за Нюкасъл, да спечели Чемпиъншип е 1.57 (4/7) в Bwin, но можете да заложите на Брайтън, за да спечели първенството на (15/8) в Betway.

Коефициентите за останалата част от отборите подсказват каква невъзможна мисия е да се борят за спечелване на турнира. 6-тите в класирането Шефилд Уензди са третите най-големи фаворити да спечелят Чемпиъншип. Техните коефициенти са 51.00 (50/1) в BetVictor. Те са следвани от Дерби, Лийдс и Хъдърсфилд. Коефициента за Дерби, да спечели Чемпиъншип е 67.00 (66/1) в Betfair, докато тези за Лийдс и Хъдърсфийлд са 101.00 (100/1) в Coral.