Заложете на UFC 213: Main и Co-Main събитията

Нека да разгледаме възможностите за залози на UFC 213, както и най-добрите коефициенти за залагания в Bwin както за основните, така и за съпътстващите събития от картата на този уикенд.

На 8 юли в основното събитие, шампионката сред жените в категория bantamweight, Аманда Нунес ще се изправи срещу опасната нападателка Валентина Шевченко. В съосновните събития, двама от най-добрите в middleweights в света ще се изправят помежду си за временната титла.

Повечето онлайн оператори за залагания вече са определили коефициентите за залагане за тези събития. Ако искате да залагате на MMA онлайн, и двете основни битки предлагат голям шанс за кешаут. Нека да разгледаме коефициентите.

Заложете на Аманда Нунес срещу Валентина Шевченко

Откакто Аманда Нунес започна ММА кариерата си в САЩ, тя се възприема като труден, талантлив и опасен боец, но е непоследователна в успеха си, като само 4-3 в първите си 7 битки. След тежка загуба на Кот Зигано през септември 2014 г., бяха направи известни промени в тренировката на Нунес и тя започна да доминира.

Нунес загуби 5-0 след гореспоменатата загуба, включително и в мач за титлата през юли 2016 г. Нейната поразителна игра се подобри най-накрая, от което тя ще се нуждае в срещата си срещу кикбоксьор от нивото на Шевченко. Аманда спечели първия мач с Валентина през март 2016 г. и има добър коефициент от 2.00 да спечели отново тази седмица.

Валентина Шевченко е най-добрият нападател в ММА в момента. Тя държеше рекорд 56-2 в кикбокса, преди да се премести в смесените бойни изкуства, където тя натрупа рекорд от 14-2. Валентина загуби само веднъж в UFC и оттогава има две поредни победи над Холи Холм и Джулиана Пена.

Към края на първата борба с Аманда Нунес, Шевченко започна да доминира. Може би това е причината, поради която тя е посочена като най-големия фаворит за залагания в UFC 213. В момента Bwin коефициента й за победа в мача е 1.80.

Заложете на Робърт Уитакър срещу Йоел Ромеро

Топ претендентите Робърт Уитакър и Йоел Ромеро ще се борят помежду си за временната титла. И двамата мъже са натрупали невероятни победи, а дори и най-добрите експерти за залагания на MMA се затрудняват при предсказването на резултата.

Робърт Уитакър преминавана към middleweight през ноември 2014 г. и оттогава спечели 6 поредни двубоя в промоцията. В последния си двубой Уитакър направи хазартна новина, като отстрани бившия номер едно претендент във втория рунд с висок ритник. Специалистите по UFC 213 залози смятат, че победата на Робърт може да бъде един от най-добрите залози, които можете да направите. Неговият коефициент е определен на 1.72 от Bwin.

Йоел Ромеро влезе в UFC като един от най-успешните бойци в историята. Неговата поразителна игра му спечели успех на ринга. През ноември миналата година той разгроми героя от родния си град, Крис Уидман в 3-тия рунд с KO, което направо своя UFC рекорд до перфектния 8-0. Йоел може да сложи край на битка във всеки един момент, но някои се чудят кога възрастта ще започне да му влияе, тъй като той се състезава на най-високото ниво на 40-годишна възраст. Все пак той влиза в тази борба с коефициент 2.10.

Не забравяйте да се отправите към Bwin за пълния списък с пазари и коефициенти за залагания за UFC 213 и широка гама от други залагания!