Заложете на следващ победител в Евровизия

Заложете на следващ победител в Евровизия

Оценете новината

eurovision

Следващата Евровизия ще се проведе в Киев, този май. Сега, можете да заложите на следващия победител в Евровизия с PaddyPower!

Редица страни бяха близо до спечелването на Евровизия през 2016 г., най-вече Австралия, която навлиза в конкурса за първи път в историята. Сега нека да разгледаме някои от опциите за залагане, за победител в следващата Евровизия през 2017.

Австралия

Австралия дебютира в конкурса Евровизия през 2015 г. като идеята бе участието й да е еднократно, за да отпразнуват 60-годишнината на шоуто. През ноември същата година, британските хазартни новини гръмнаха с новината, че Австралия ще се върне отново през 2016 г. Този път, те бяха близо до спечелване, но загубиха от Украйна.

Те ще се завърнат и в Евровизия 2017,а PaddyPower ги избира за фаворити за спечелване на музикалното състезание.

Има хора, които протестират срещу участието на Австралия в конкурса, преди всичко, защото, те не са европейска страна. Въпреки това, страната ще участва и понастоящем има коефициент 6/1, за да спечели през 2017.

Русия

Ако има една страна, която отива отвъд  Евровизия, това е Русия. Последният път, когато те спечелиха беше през 2008 г., но те дадоха всичко от себе си, за да получат победата през миналия май. Русия дадоха най-доброто, за да създадат уникално представление, което включваше 3D визуализации и модерно светлинно шоу.

За съжаление, Русия не спечели. Страната загуби от Австралия и Крим, последната, от които събра международното съчувствие и продължи във война.

Може би 2017 най-накрая ще бъде годината на Русия. Вероятно, че те отново ще похарчат много пари на изпълнението си, но остава да се види дали общественото възприятие за страната ще попречи за изкачването им на върха. Ако планирате да заложите на следващия победител в Евровизия и мислите, че Русия ще може да го направи, PaddyPower им дава коефициент 6/1.

Ирландия

Ирландия е една от най-успешните страни взели участие в конкурса Евровизия, с цели седем победи.

Можем да използваме аргумента, че Ирландия никога не е била по-популярна, отколкото е сега. Успехът на спортните звезди като Конър Макгрегър и възхитително изпълнение на националния отбор по футбол по време на Европейското първенство 2016 (да не говорим за невероятните фенове) вдигнаха репутацията на страната до нови висоти. Дали това ще бъде достатъчно, за да спечели Евровизия 2017?

Коефициентите на Ирландия, за да спечели следващата Евровизия са 33/1.

Великобритания

Говорейки за успешни страни в Евровизия, Обединеното кралство не е далеч зад Ирландия. Те са печелили конкурса 5 пъти, от първата им поява през 1957 г., и до 1998 г., страната е попаднала извън топ 10 само два пъти.

От известно време никои онлайн букмейкър не е определял Великобритания като фаворит за спечелването на Евровизия. От 1999 г. те са достигнали топ 10 само два пъти, и не са спечелили конкурса от 1997 г. насам.

Коефициентът, който PaddyPower дава на Великобритания е 33/1.