Заложете на победител в Световното първенство през 2018 с Bwin

Заложете на победител в Световното първенство през 2018 с Bwin

Оценете новината

Фенове на футбола вече имат възможността да залагат на Световното първенство през 2018 г., като използват един от най-добрите сайтове за онлайн залагания в света, Bwin.

Вярвайте или не, остава само една година до следващото Световно. Феновете на футбола в щатите все още се надяват, че националният им отбор ще се класира, а в същото време се предсказва кой ще бъде шампионът за 2018 г.

Един от най-добрите сайтове за онлайн залагания, Bwin вече позволява на своите членове да залагат на Световното първенство през 2018 г., а някои фантастични коефициенти вече са на разположение. Нека да разгледаме някои от фаворитите за залагания.

Заложете на Германия да спечели Световното първенство: 6.00

Преди Световното първенство през 2014 г. коефициента на Германия да спечели беше 6.50. Редица южноамерикански отбори бяха изброени над тях, но когато се изправиха срещу конкуренцията, немците бяха абсолютно доминиращи и спечелиха турнира с победа над Аржентина с 1: 0.

Германия отново изглеждаше страхотно на Европейското първенство през 2016 г., но в крайна сметка бяха победени от Франция. Те имат един от най-силните национални отбори в света и са най-логичните фаворити за залагания на Световното първенство през 2018 година.

В момента коефициента на Германия да спечели Световното тази година е 6.00.

Заложете на Бразилия да спечели Световното първенство: 7.00

Говорейки за най-добрите национални отбори в света, Бразилия отдавна се смята за една от най-добрите футболни нации на земята и въпреки лошите си прояви в Световното първенство през 2014 и  в Copa America през 2016 те все още са едни от най-добрите в света.

Бразилия е една от най-успешните нации в света по отношение на Световните първенства. Те са спечелили четири пъти тази купа, най-наскоро през 2002 г. Те имат един от най-силните играчи в историята си – Неймар, Давид Луиш и Филипе Коутиньо.

Тази южноамериканска нация ще се стреми да изтрие спомените за предишните си представяне и да направи хазартна новина с победа в Световното първенство през 2018 г. Bwin определя коефициента на Бразилия да спечели Световното първенство през 2018 на 7.00 часа.

Заложете на Франция да спечели Световното първенство: 8.00

Последната опция за залог на Световното първенство по футбол през 2018 г., която ще разгледаме, е Франция. В някои отношения е изненадващо да видим Франция с такива високи коефициенти. Последният път, когато Франция спечели, беше през 1998 г., въпреки че през 2006 г. успя да заеме второ място.

Франция има някои изключително талантливи играчи в момента, може би най-вече Антоан Гризан, който бе топ голмайстор на Евро 2016. Този турнир завърши с разочароваща загуба от Португалия, но те показаха колко са добри с победа над Исландия и Германия.

Франция има реален шанс да спечели Световното първенство през 2018 г. В момента коефициента им е 8.00.

Ако искате да заложите на Световното първенство по футбол през 2018 г., не забравяйте да се отправите към Bwin. Тук ще намерите огромен списък с коефициенти за залагания на Световното първенство.