Заложете на победител в Шведската хокейна лига през 2018

Членовете на Bet365 вече могат да залагат на победителя в Шведската хокейна лига през 2018 г.!

Феновете на хокей на лед по целия свят се насладиха на невероятно вълнуващ сезон през 2016/17 в SHL.

Въпреки че няма да започне в близко бъдеще, тези, които обичат да залагат на спортни състезания, вече могат да поставят залога си на победителя в Шведската хокейна лига през 2018 г. Нека разгледаме коефициентите.

Коефициенти за залагания на Шведската хокейна лига

Някои от експертите по залаганията на хокей на лед бяха изненадани да видят, че много от шведските сайтове за спортни залагания изброяват Фролунда като фаворит за залагания в шампионата на SHL през 2018. Те изглеждаха чудесно в редовния сезон и плейофите, но бяха победени от Бринас в полуфиналите. Независимо от това, Bet365 им определя коефициенти 4.50, за да спечелят трофея през следващата година.

ХВ71 направиха шведските хазартни новини с вълнуващата си победа през миналия сезон, макар че не много експерти по залагания на SHL залагат на това те да го направят отново през следващата година. В момента коефициента им за победа е 7.00. Помислете за залог на Бринас, чиито коефициенти от 11.00 дава на феновете на хокей големи шансове да спечелят пари.

Планирате ли да заложите на победителя в Шведската хокейна лига през 2018 г.? Кой отбор смятате, че ще го направи? Проверите в Bet365 пълния списък от коефициенти за залагания за следващия сезон.