Заложете на квалификациите за Световното: ще успее ли Сърбия?

Заложете на квалификациите за Световното: ще успее ли Сърбия?

Оценете новината

Би било добро решение да се заложи Сърбия да се класира за Световното първенство през 2018, тъй като те са доста добре тренирани и техните коефициенти са много примамливи.

Квалификациите за Световното първенство през 2018 идват с доста балансирани групи. Една от тези групи е без съмнение Група D, където 3 от отборите са най-добрите, разглеждани като почти равни според онлайн букмейкърските къщи. Тези три отбора без съмнение са Република Ирландия, Уелс и Австрия.

Тези три отбора не са най-добрите футболни отбори в света, но те са способни да осигурят високо качество на отборна игра, когато стане необходимо. Ирландският отбор винаги успява да се класира за големите турнири и междувременно, всеки път, когато това се случи, ние можем да се насладим на това, което феновете им правят. От друга страна, Уелс и Австрия имат класни играчи като Гарет Бейл и Давид Алаба.

Има отбори с добри играчи, които въпреки това не се справят добре

Очакваше се Австрия да блесне по време на Евро 2016, те са един от най-малките отбори, за които се считаше, че могат да постигнат големи неща по време на турнира. Въпреки това, те завършиха на последно място в своята група.

Уелс, от друга страна, беше един от отличниците. Никой не очакваше Бейл и приятелите му да достигнат до полуфиналите, но все пак те го направиха, но загубиха Евро 2016 от победител Португалия с 2-0. Те са един от фаворитите в Група D, да се класират за Световната купа през 2018 г. според онлайн новините за залагания във Великобритания лошата формата на Уелс е повлияна от контузията на звездата им Гарет Бейл, който ще е извън играта до февруари.

Заложете Сърбия да се класира!

Залозите за Сърбия да се класира за Световното първенство по футбол през 2018 може да не са толкова лоша идея. Онлайн букмейкъри в Сърбия са наясно с факта, че спечелването на групата ще бъде доста трудно за тях: те имат коефициент 2.87 в Bwin.

Коефициентът за лидера в групата – Ирландия да се класира е  2.75, благодарение на което, те се считат за фаворити. Не е изненада тук, че те са на първа позиция в групата си. Залозите за Австрия да спечели групата също могат да са добра идея, коефициента им е 9.00 при Bwin.

Bwin е чудесен избор, ако искате да залагате за победител в групите на Световното първенство по футбол през 2018.