Заложете на Дерик Люис срещу Марк Хънт с Bwin

Фенове на MMA вече могат да залагат на Дерик Люис срещу Марк Хънт с Bwin. Нека да разгледаме кой влиза в мача като фаворит.

На 11 юни двама от най-страшните нокаут изпълнители в UFC ще се изправят един срещу друг в главното събитие на UFC Fight Night 110 в Окланд, Нова Зеландия. Легендарният нападател Марк Хънт ще се опита да се възстанови от трудната загуба на Алистър Овереем, а Дерик Люис се надява да спечели 7-та си поредна победа.

Преди да направите залог на Дерик Луис срещу Марк Хънт, помислете за миналото им. Марк Хънт бе на прага да направи шведски новини за хазарта в тежка категория с победа за титлата само преди няколко години, но тежките загуби на Стипе Миочич и Алистър Овереем, които го блъснаха по стълбата. С още няколко победи можем да видим бившия кикбоксьор на върха, но за сега той ще трябва да премине през един от най-бързо изгряващите бойци над 205 паунда.

Дерик Люис е развил култа към MMA благодарение на оживеното си социално присъствие в медиите.

Дерик Луис срещу Марк Хънт коефициенти за залагания

Преди няколко години картината би била доста по-различна, но днес Bwin определя Дерик Люис като фаворит да победи Марк Хънт с коефициент 1,80.

Марк Хънт винаги е опасен, но загубата тук може да бъде опустошителна за кариерата му. Повечето онлайн оператори за спортни залози в Швеция го определят като аутсайдер тук с коефициент 2.00.

Ако искате да заложите на Дерик Люис срещу Марк Хънт, не забравяйте да се отправите към Bwin. Тук ще намерите огромен списък със залагания на MMA 2017!