WSOP.com предлага Winner Take All турнири в Невада и Ню Джърси

Новини, Покер новини

WSOP.com предлага Winner Take All турнири в Невада и Ню Джърси

Оценете новината

От WSOP.com започват с Winner Take All турнири в САЩ.

От този тип онлайн покер играчите ли сте, които се съсредоточават върху един турнир, докато не спечелят събитието и не вземете първата награда? Или сте от типа играчи, които се състезават, за да влязат в парите и да излязат на печалба?

Ако отговора ви е положителен на първият въпрос, може да искате да се регистрирате на WSOP.com (от Невада или Ню Джърси), защото топ покер сайта започва с турнири, в които целят награден фонд отива при победителя. Точно така. Бай-ина на всеки играч, ще бъде добавен към наградата на този, който успее да събере всички чипове.

Няма да има поздравления между хората на финалната маса, Без награди за играчите в топ 10% в турнира. Но ще има един победител, който ще обере овациите (и парите).

От WSOP.com са решили да дадат утешителна награда на вторият в турнира – комплект ножове за стек.

Комплект ножове за стек? Да. Вероятно, за да напомня за второто място, на което са се класирали.

Играчите завършили на второ място ще имат възможността да се изкачат до първото място в месечен фрийрол, който ще се провежда в първата сряда на всеки месец. Фрийрола е в същият формат – Winner Take All. Наградата? $100 за поръчки от онлайн стек ресторант.

Онлайн стек ресторант? Да. Победителят от месечният фрийрол заслужава наградата с вкусни стекове и може да използва ножовете си за стек, напомняйки че след второто място е последвала победа!

Турнирите ще са на разположение всяка вечер в 18:50 месно време в Невада и Ню Джърси. Бай ин-а е $7,77, а гарантираният награден фонд е $100.