Winmasters Румъния стартира партньорство със SBTech

Новини

Winmasters Румъния стартира партньорство със SBTech

Оценете новината

sbtech-i-winmasters-soglashenie

SBTech потвърди, че се е съгласил с условията на румънския оператор winmasters (winmasters.com) и ще им предоставя платформа за спортни залагания и igaming платформа.

Управлението на SBTech информира, че winmasters ще стане най-новият им клиент, който ще получава пълно обслужване на платформата за спортни залагания и тяхната най-добра igaming система – Chameleon 360.

При потвърждаването на партньорството, управлението на winmasters заяви, че са необходими много усилия, за да отговори SBTech на нуждите на потребителите в новосъздадения регулиран хазартен пазар в Румъния.

В допълнение, по време на изявлението по повод партньорството със SBTech, winmasters подробно обясни, че компанията скоро ще предприеме и значителни пазарни инвестиции в спонсорство и телевизионна реклама.

Ричард Картър, главен изпълнителен директор на SBTech, коментира партньорството : „Ние сме щастливи, че ще доставяме продуктите си на winmasters, и имаме много високи очаквания за техния траен успех, winmasters са доказали способностите си и са силен маркетингов партньор, който е добре познат на пазара. Тази нова връзка допълнително консолидира позицията ни като предпочитан технологичен партньор на операторите на регулираните пазари.“

Кристас Протопапас, търговски и оперативен директор на winmasters каза: „Ние сме щастливи да обявим, че winmasters ще обедини сили със SBTech, водещ доставчик в отрасъла и световно признат по отношение на спортните залагания и техническото съвършенство. Този стратегически съюз предшества нова ера за winmasters, очертана от свеж и уникален гейминг портал.”

„Нашата цел е да изпълним и надхвърлим очакванията на клиентите ни с предоставянето на персонализирани услуги в една вълнуваща и сигурна среда за игри. winmasters ще продължи да инвестира в технологии за подобряване на обслужването на клиентите и създаване на продуктово превъзходство. Ще дадем всичко от себе си, за да напреднем със стратегическата си мисия да разширим бизнеса си в регулирани пазари с изпълним модел на данъчно облагане в цяла Европа. „