WINBET Match plus – безплатна игра с прогнози

Новини, Промоции

WINBET Match plus - безплатна игра с прогнози

Разбирачите от спорт, а и не само, могат да се включат в нея и да трупат точки за спечелване на награди.

Как става това? За целта е необходимо да отворят раздела Match plus на лоялната програма на WINBET, като там ще намерят подбрани от организатора топ спортни събития от избрани шамшионати и да правят прогнози за крайния им изход или точния резултат, при който те ще приключат.

Участието в Match Plus е напълно безплатно и не изисква поставянето на спортни залози със собствени средства, но пък може да донесе съвсем истински премии.

Общия награден фонд на играта е 5 000 лв., които ще бъдат раздадени под формата на безплатни залози за спорт и точки, валидни за изкачването на нивата в програматa Winbet plus.

Няма ограничения за броя срещи, за които клиентите да могат да съставят прогноза. За всяка прогноза те ще получат точки, валидни за разпределение на наградите в турнира. Познатият точен резултат от срещата носи 10 точки, познат краен изход от двубоя (победител или равенство) носи 5 точки, а чудесното в случая е, че дори напълно грешните прогнози дават по 1 точка. Безплатният турнир с футболни прогнози Match Plus продължава до 3 август 2023 г. и е на разположение на всички регистрирани клиенти на сайта winbet.bg в менюто на програмата за лоялност Winbet plus.

Удоволствието от играта и тръпката от спортните предизвикателства в Match plus, които предоставя WINBET на клиентите си, стават все по-силни, и какво по-хубаво от това, след като носят само награди.

WINBET Plus e програма за лоялност, достъпна за всички регистрирани потребители на сайта winbet.bg без да е необходима отделна регистрация. С програмата потребителите на сайта имат възможност да спечелят допълнителни кеш бонуси без депозит, безплатни завъртания за хитови слот-игри (free spins) и безплатни залози (free bets), също без изискване за депозит, както и предметни награди.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg .