WINBET БОНУС ПАРК

WINBET БОНУС ПАРК

Три бонус предложения до 10 000 лв. всеки ден. Ти избираш!

Влизайки в профила си, регистрираните клиенти на winbet.bg ще имат възможността да печелят бонуси и предметни награди от различен тип всеки ден, завъртайки колелото в Бонус Парка на WINBET!

Срок на промоцията
  • Начало: 31.05.2023
  • Край: 31.07.2023

Правила и Условия

1.    В промоцията „Winbet Бонус Парк“ могат да вземат участие всички регистрирани клиенти на сайта winbet.bg.
2.    Всеки ден през промоционалния период, след влизане в игралния си профил, регистрираните клиенти ще имат възможност да завъртят бонус колело еднократно в рамките на 24 часа. Завъртането на колелото може да се извърши в интервала от 00:30 ч. на текущия ден до 00:30 ч. на следващия ден.
3.    След завъртане на бонус колелото на WINBET, всеки клиент ще получи три оферти, като може да избере само една, която да използва.
4.    Клиентът следва да натисне бутона „Към моите оферти“, който ще го пренасочи към трите предложения в клиентския му профил.
5.    След като бъде избрано едно от предложенията на Winbet Бонус Парк, останалите две ще отпаднат и клиентът няма да може да промени избора си.
6.    Завъртайки колелото, всеки клиент има възможност да избере измежду следните, изброени по-долу награди:

•    Кеш бонус (с или без депозит)
•    Безплатен залог (FreeBet) за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит)
•    Безплатни игри (Free Spins) (с или без депозит)
•    Специален подарък-изненада от легендата Христо Стоичков

*Всеки клиент, който е получил 3 оферти и реши да избере подаръка от Христо Стоичков, следва да се свърже с отдел Връзка с клиенти на WINBET, за да получи съдействие и информация как да вземе своя подарък.

7.    Пълните правила и условия на избраната от клиента оферта ще бъдат видими в раздела „Важат правила и условия“ на съответното бонус предложение.
8.    Последният ден, в който клиентите ще имат възможност да завъртят бонус колелото на WINBET ще бъде 31.07.2023 г.
9.    При използването на Кеш Бонус от Winbet Бонус Парк, клиентът няма право да прави залози на взаимно свързани пазари или селекции с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента. При нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички залози, нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg .