William Hill приема залози кога Англия ще излезе от Евро съюза

Новини

-william-hill-brexit-

След като букмейкърите предлагаха залози за изхода от референдума в Обединеното кралство, сега е ред на пазари относно срока на изпълнение на решението.

В момента William Hill предлага коефициент 2/1, че Великобритания няма да изпълни своя Брексит нареждане до 2020. Освен това букмейкърът предлага коефициент 4/6, че Англия ще напусне Евро съюза през 2019, а коефициента за до 2018 е 4/1.

С обявяването на кампанията, говорителката на операторът, Греъм Шарп каза: „политическите ентусиасти, използващи услугите на William Hill, се обзалагат, че реализацията на Брексит ще стане по-късно от очакваното“.

William Hill обяви този пазар, когато Тереза Мей стана новия премиер на Великобритания. С думите си „Brexit means Brexit”, Мей потвърди, че Консервативната партия ще зачете волята на британската общност.

Последният месец бе много труден за британската политика, по това време имаше няколко лидерски спора между Консервативната и Лейбариската партия. В следствие на което Великобритания все още няма план за напускането на ЕС.

В интервю за медиите на Обединеното кралство, специалисти от Консервативната партия съобщиха, че Мей и нейните съветници ще се опитат да ускорят „Article 50” до края на 2016. След което Великобритания ще има двегодишен гратисен период, за да уговори напускането си от ЕС.

Под въпрос е и дали Уестминстър разполага с достатъчно ресурси за ефективното напускане на Великобритания от Европейския съюз.