William Hill подписа още един договор за партньорство

Новини

William Hill подписа още един договор за партньорство

Оценете новината

Chelsea FC Managing Director Christian Purslow (Left) and William Hill Chief Marketing Officer Alex O'Shaughnessy (Right) at Stamford Bridge, London at the launch of the new three-year betting partnership between Chelsea and William Hill. (PRNewsFoto/William Hill)

Най-новият официален бетинг партньор на William Hill е Челси, сътрудничеството ще продължи три години.

Букмейкърът ще бъде домакин на мачовете на Челси на Стамфорд Бридж , което позволява на феновете да залагат на стадиона в деня на мача и да събират печалбите от който и да е от повече от 2300 пункта на оператора в цяла Великобритания.

Освен че предлага коефициенти чрез интернет страницата си и мобилното си приложение, William Hill също ще предлага такива и на място на стадиона, където ще бъде и рекламиран.

Кристиян Пърслоу, изпълнителният директор на Челси заяви: „Ние сме много щастливи, че ще работим заедно с William Hill за следващите три години. Те са един от най-известните и надеждни марки в бранша за залагания и е страхотно да имаме тази компания в нашия списък от партньори. Ние сме сигурни, че феновете на Челси от цял свят ще могат да се възползват от техните вълнуващи и ексклузивни оферти. „

Маркетинговия директор на William Hill пък заяви: „Ние сме щастливи, че ще осъществим това вълнуващо партньорство с футболния клуб Челси. Те са един от най-успешните и популярни клубове в света, и са изградили атмосфера на успех, както на терена и извън него. Ние сме развълнувани, че ще работим с клуба и, че ще се ангажираме с техните верни фенове. „