William Hill подкрепя „Elevator Programme“ на Тотнъм

Новини

William Hill подкрепя „Elevator Programme“ на Тотнъм

Оценете новината

Букмейкърът William Hill ще подкрепи футболния клуб от Висшата лига, Тотнъм, в обществената инициатива „Elevator Programme „, за да помогнат на младите хора в лондонския квартал Харингей и да увеличат заетостта.

„Elevator Programme“ е разработена от фондация Тотнъм Хотспър, която букмейкърът ще подпомогне, както и помощ ще бъде оказана от неговия официален клубен партньор за залагания.

Напредвайки, програмата има за цел да осигури на 18 до 24-годишните от Харингей образование, обучение и възможности за осигуряване на трудов опит и заетост. Освен това клубът ще помогне за увеличаване на заетостта във връзка с разработването на новия стадион, който се очаква да поддържа около 3500 работни места – увеличението е с 1700 нови работни места годишно.

William Hill, чието седалище е в близост до клуба в Wood Green, е предоставил на „Elevator Programme” план с грант от £ 100,000 за финансиране на програмата, като част от ангажимента си в общността, в близост до дома, който има за цел да даде положителен принос към местните общности, където е базирана компанията.

Грант Корнуел, главен изпълнителен директор на фондацията на Тотнъм, заяви: „Клубът е поел ангажимент за увеличаване на заетостта в рамките на своята местна общност и ние сме щастливи да бъдем част от Elevator Programme и да я добавим към нашата широка гама от проекти с подкрепата на William Hill.

Бил Саут, директор по сигурността и местното развитие в William Hill, заяви: „Ние сме горди да бъдем част от стартирането на Elevator Programme с фондацията на Тотнъм, която ще продължи ангажимента на фирмата към предоставянето на умения и възможности за заетост на лица, в местните ни общности „.