WantMyBet се разширява до Австралия

Новини

wantmybet

Британската социална платформа за залагания, WantMyBet, сключи договор за дистрибуция с Cardinal House Group, за да достигне до мобилните потребители в Азия и Океания.

WantMyBet дава възможност на всеки да сподели своите съвети за залагания на потребители, които търсят да поставят залог преди футболния уикенда, за да могат да видят статистиката и процентът на успеваемост на всеки типстър.

След стартирането на сайта във Великобритания миналата година, компанията коментира, че „сайтът е лишен от сложния жаргон свързан със залаганията и е с опростени пазари, за да се залага по-лесно и от новаците“.

Сайтът, „уникално интегрира три от водещите букмейкърски платформи, така че потребителите могат да поставят залози, без да бъдат пренасочени към други приложения или сайтове.“

Миналата година, директор на комуникациите във Висшата лига, Дан Джонсън, каза, че от Азия и Океания са отчетени 339.5 млн преглеждания от  домакинствата на футболния продукт от общо 725 милиона в световен мащаб.

Търговските възможности, образувани от тази фен база не са били загубени от клубове от Висшата лига, азиатски телевизионни оператори или новите британски фирми за футболни залагания.

Новото локализирано мобилно приложение ще смеси новите потребители със съществуващата британска публика. Въпреки че сайтът ще създаде глобална общност на футболните фенове, тя ще продължи да позволява на потребителите да се свързват с техните местни оператори за спортни залагания.

Главният изпълнителен директор на WantMyBet, Олли Джоши каза: „Австралия представлява една трета от над €40 млрд глобален iGaming пазар. Тази сделка дава на WantMyBet масивно изложение на този пазар и ние сме развълнувани от потенциалната възможност за показателен растеж.“

Председателя на Cardinal House Group, Греъм Мартин добавя: „Ние винаги търсим най-нови и иновативни начини за ангажиране на нашата мобилна аудитория. Тази сделка е напълно логична за нас. WantMyBet ни дава перфектно съчетание на тенденция за продължаване и социално задоволяване, нашите клиенти ще се радват, но също така ще си дадем възможност за преки пътища към нови приходи. „

В момента, WantMyBet е в процес на втория си инвестиционен кръг, и тази сделка за дистрибуция с CHG има потенциал за значително разширяване на популярността на марката.