Възможно ли е Рафа Надал да стане следващия президент на Реал Мадрид?

Новини

Рафа Надал обяви, че би искал да се превърне в следващия президент на Реал Мадрид. Дали той действително ще го направи?

Рафаел Надал даде интервю за онлайн новините за залагания в Испания, в което говореше за последните си идеи. Бъдещето на Рафаел Надал все още не е окончателно решено. Разбира се, че е готов да продължи да играе тенис, но 30-годишният тенисист от световна класа вече трябва да търси други опции. Запитан за възможността да стане следващият президент на Реал Мадрид, той каза, че ще се радва да му бъде даден този шанс.

Рафаел Надал е голям фен на Реал Мадрид

Той е известен като испанския тенисист наречен Madridista, обаче, той никога не е говорил открито за намеренията си официално да стане президент на Белия Балет. Амбициите му не са много малки, той веднага би могъл да се превърне в номер едно лидер на любимия си клуб! Разбира се, той само се шегува, също така добави, че Реал Мадрид има фантастичен президент в момента, и че те най-вероятно няма да имат нужда от уменията на Надал.

„Човек никога не знае какво ще се случи“

„Човек никога не знае какво ще се случи. Всички знаят, че аз съм голям фен на футбола и че Реал Мадрид е моят отбор. Говорейки за това, момента е една утопия, но ако това е вашият въпрос, тогава отговорът ми е: разбира се, че ще се радвам да бъда президент! Въпреки това, аз не мисля, че Реал Мадрид не се нуждае от мен  днес“– каза испанецът като цитира известна мъдрост на Форест Гъмп.

Заложете на Надал да спечели – председателството на Реал Мадрид, или на следващия Голям шлем?

Докато следващите президентски избори Реал Мадрид идват в близко бъдеще, онлайн букмейкърските къщи наистина не искат да ви позволят да заложите на Надал да спечели изборите. По-добре да потърсите коефициенти тенис залагания при букмейкъри като Bwin, ако искате да видите най-добрите коефициенти за Надал да спечели!