Вижте най-добрите малки голф турнири, на които да заложите

Вижте най-добрите малки голф турнири, на които да заложите

2017 е преполовена вече, и въпреки това има още един тон малки голф турнири, на които да заложите. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите.

Феновете на голфа са привилегировани тази година с редица невероятно вълнуващи турнири. Много от големите първенства за 2017 вече се проведоха, а Open Championship ще започне само след няколко седмици, но има много малки турнири, които предлагат страхотни коефициенти за тези, които искат да залагат на този спорт.

Тези турнири може да не включват някои от големите имена в спорта, но те ви предлагат възможността да направите пари от залагания на голф. Нека да разгледаме някои от най-добрите турнира, които предстои да се провеждат тази година.

Заложете на Шотландия Оупън 2017

Шотландия Оупън, известен също като Aberdeen Asset Management Scottish Open, е едно от най-популярните събития в European Tour и често включва някои от най-добрите голфъри в спорта. В допълнение 2017 има редица топ играчи, а коефициентите за залагания, зададени от Bwin, предлагат голям шанс за кешаут.

Изненадващо, Рики Фаулър е на върха на коефициентите за залагания в Шотландия. Той е един от най-добрите млади американски голфъри през последните години и има коефициент 4.00, за да спечели турнира през 2017. Алекс Норен е друг добър вариант за залог тази година, въпреки че коефициента му е 19.00.

Много експерти за залагания на голф бяха изненадани, когато видяха Рори МакИлрой с толкова висок коефициент за този турнир. Всъщност той е определен на 41.00 и това е основна причина, поради която Шотландия Оупън е един от най-добрите малки голф турнири, на които трябва да заложите през 2017 г.

Заложете на Купата на президентите 2017

Купата на президентите за пръв път е създадена през 1994 г. и разполага с екип, представляващ САЩ срещу международен отбор с изключение на Европа. Турнирът от 2017 г. официално ще започне на 28 септември, а Bwin вече е определил коефициентите.

САЩ са били шампиони и са вдигнали трофея през 2005, 2007, 2009, 2011, 2013 и 2015. Продължителният им успех ги превръща в огромен фаворит за тазгодишното състезание, като текущия им коефициенти е 1.40 да спечелят.

Ник Прайс ще бъде капитан на международния отбор, който се състои от много от най-високо класираните играчи в света. Те са изправени пред надигаща се битка тук, но талантливите играчи през 2017 го прави един от най-добрите малки голф турнири, на които да заложите. В момента коефициента на международния отбор да спечелят Купата на президентите е 3.50.