Вижте най-добрите коефициенти за Euro U19 2017

Нека ви помогнем да намерите най-добрите коефициенти за Euro U19 2017, който скоро ще свърши!

Онлайн новините за залагания във Великобритания са развълнувани за още един международен младежки футболен турнир, който се случва това лято. Досега повечето неща се случват според очакванията, най-добре представилите се младежи и най-добрите младежки отбори са все още в състезанието. Англия е все още фаворит за спечелването на Euro U19 2017.

Но дали ще могат да го направят? Има ли Чехия шанс да победи Англия в полуфиналите? И ако Англия стигне до финала, може ли друг финалист да спечели срещу тях? Нека да разгледаме какво коефициентите прогнозират и какво можем да очакваме от Euro U19 2017!

Заложете на финал между Португалия и Англия

Още в самото начало на UEFA Euro U19 Championship 2017, онлайн залаганията в Обединеното кралство очакваха Португалия или Англия да спечелят турнира. И те не сгрешиха – двамата кандидати са на полуфиналите. Англия ще се изправи срещу Чехия на 12 юли в 19:00 часа, докато Португалия ще играе срещу Холандия в същия ден в 16:00 часа.

Коефициентът за Португалия да победи холандския отбор е 2.05  в Bwin. Английският коефициент за победа над Чехия е 1.53. Ще успеят ли? И ще заложите ли на Англия да спечели Euro U19 2017?