Видяхте ли коефициентите за победител в Австралия Оупън?

Четвърт-финалите на най-големия тенис турнир в Австралия са на път да започнат, така че нека да видим от какви коефициенти за Australian Open можем да се възползваме

105-ото издание на Откритото първенство на Австралия е в ход вече в продължение на седмица, състезанието сега навлиза в четвъртфиналите. Вече са се очертали както фаворити, така и аутсайдери в състезанието. Нека да разгледаме най-добрите коефициенти за залагания на Australian Open.

Заложете на Роджър Федерер

17-тия в световната ранглиста, тенисист в света, Роджър Федерер, сега е фаворит за залагания, да спечели Откритото първенство на Австралия. Федерер е един от най-опитните играчи в турнира. На 35 години е, но в този момент е феноменален, побеждавайки Юрген Мелцер, Ноа Рубин, Томаш Бердих, и Кей Нишикори, за да достигне до четвърт-финалите.

Bwin определя коефициента за Федерер на 3,50. Той ще се изправи срещу Миша Зверев, тенисистът определен като най-голям аутсайдер за спечелване на първенството с коефициент 41,00. Повечето експерти по отношение на тенис залаганията смятат, че Федерер ще спечели този мач с лекота.

Заложете на Рафаел Надал

30-годишният Рафаел Надал ще даде всичко от себе си, за да добави още един шампионски трофей на името си, като спечели Откритото първенство на Австралия. Надал вече се счита за най-добрия играч в историята, а някои го определят като най-добрият тенисист за всички времена.

Рафаел е определен от Bwin като трети фаворит за спечелване на първенството с коефициент 4,50. Следващият му мач е срещу Милош Раонич, някои тенис анализатори смятат, това би могло да бъде най-добрата игра в цялото състезание.

Заложете на Григор Димитров

Един от най-добрите залози за аутсайдер, който можете да направите е на Григор Димитров, победителят в Уимбълдън през 2014.

Димитров е един изключително талантлив играч, но не разполага с толкова много опит като някои от другите играчи в турнира. Bwin определя  коефициента на Димитров да спечели Откритото първенство на Австралия на 8.00.