Увеличен коефициент 40.00 за БАРСЕЛOНА да победи Хетафе

Промоции

Увеличен коефициент 40.00 за БАРСЕЛOНА да победи Хетафе

Оценете новината

Увеличен коефициент 40.00 за БАРСЕЛOНА да победи Хетафе

В неделя от 21:45 ч. отборът на Барселона гостува на Хетафе в мач от 18-ия кръг на „Ла Лига“.  „Каталунците“ са изявен фаворит в срещата и коефициентът за техен успех е около 1.35 – 1.40 в онлайн букмейкърите. В Betfair обаче вие може да заложите на Увеличен коефициент 40.00 за БАРСЕЛOНА да победи Хетафе.

Отборът на Барселона е спечелил 11 от своите 17 мача от началото на сезона като е лидер в класирането с 37 точки. Техният съперник Хетафе се представя добре като е на седмата позиция с 25 пункта, но дали може да затрудни ‘каталунците’? Ако смятате, че гостите ще спечелят, то използвайте промоцията с увеличен коефициент в Бетфеър.

Тази промоционална оферта е само за нови играчи, които се регистрират с промо код ZFBFUF. Ето и какви са останалите правила за промоцията:

  • Сметката ви трябва да бъде регистрирана от България.
  • Направете единичен залог за победа на БАРСЕЛОНА на пазар Краен Резултат преди началото на мача между Хетафе и Барселона (06/01/2019) от 21:45 часа.
  • Единствено вашият първи направен залог на събитието се зачита към тази промоция.

Ако вашият залог е печеливш, то ще спечелите на 40 коефициент. Максималният залог за промоцията е 1 евро. Печалбата ви ще бъде изплатена директно в сметката Ви (в бонуси) до 24 ч. след края на мача на стадион „Колизеум Алфонсо Перес“. Сумата от първоначалния залог ще Ви бъде изплатена в кеш.

Вижте двете ни прогнози за днес: