Трябва ли средната възраст на отборите от Euro 2016 да повлияе на залога Ви?

Трябва ли средната възраст на отборите от Euro 2016 да повлияе на залога Ви?

Оценете новината

marcus_rashford_england_young_player

Когато залагате на мач от Евро 2016, ще се повлияе ли решението Ви от средната възраст в отборите? По-свежи и енергични ли са отборите с по-млади играчи, или опита е на по-преден план?

Ако ще правите спортни залози това лято на мачовете от европейското, ще искате да знаете всичко за отборите. Средната възраст в отборите от Евро 2016 е доста важен фактор, от който можете да разберете опитността на играчите, дали отборът е достигнал връхната си точка и много други.

Когато Италия спечели Евро 2008, съставът има беше със средна възраст малко над 26 години. Четири години по-късно, през 2012 отново печелят европейското като надвиват италианците с отбор със средна възраст 27 години. Въпреки това на световното през 2014 испанците не се справят толкова добре, по това време играчите са със средна възраст над 28 години. Те изглеждаха уморени и това оказа влияние.

По същия начин Германия падна на полу-финала през 2016 г. от отбор със средна възраст под 25 години. За европейското тази година, германците са втория отбор с най-млади играчи. В това отношение ги води само Англия, като на разположение им е 18-годишната сензация Маркус Рашфорд. С толкова млад играч може би ще има и неопитност в играта им, но въпреки това в онлайн букмейкърските къщи вече се залага за тях да спечелят Световната купа през 2018 г.

След Англия и Германия се нареждат Белгия и Швейцария с най-ниска средна възраст на отборите за Euro 2016. А отборите с най-стари играчи са Ирландия, Чехия и Русия, чиято средна възраст е над 29 години.

Ако се насочим към отбори със средна възраст на играчите между 26 и 28 години ще можем да намалим кръга от отбори, за които да залагаме. Аутсайдери, които влизат в тази възрастова група са Турция, Полша, Австрия и Уелс, те разполагат с играчи на възраст около 27 години.