Топ 5 дартс играчи, на които да заложите

От Новини, Спортни залози

champions-league-of-darts

Най-престижното дартс състезание почти започна, и точно сега е времето да поставите залога си на Шампионската лига по дартс.

Майкъл ван Гервен

Номер едно дартс играчът в света, Майкъл ван Гервен, е фаворитът да спечели Шампионската лига по дартс 2016. 27-годишният холандец е професионален играч от 2002 насам и притежава голям брой шампионски титли.

Съвсем скоро, Гервен спечели UK Open с масивна 11-4 преднина пред топ играчът Питър Райт. Майкъл ван Гервен спечели Световния Мачплей турнир, Висшата лига, както и Мастърс през 2016.

Не е изненада, че Майкъл ван Гервен е фаворитът на PaddyPower да спечели Шампионската лига по дартс за 2016. Ако търсите най-сигурния залог – намерихте го.

Фил Тейлър: 5/1

Фактът, че 56-годишен играч все още е сред най-добрите в света, е невероятен. Фил Тейлър е професионалист от 1986 насам. За този период, той е спечелил зашеметяващите 215 професионални турнира, включително 83 големи титли и 16 световни първенства.

Тейлър не е печелил голям турнир от 2003 насам, но все още е един от силно конкурентните играчи. На UK Open той бе надигран от Майкъл ван Гервен, в следствие, на което зае третото място.

Той знае, че все може и ще се бори, за да вземе първата си голяма титла от години насам.

Гари Андерсън: 6/1

Гари „Летящият шотландец“ Андерсън се очаква да бъде следващия световен шампион по дартс  още от дебюта му през 1995. През 2015 той взриви хазартните новини, като надви Фил Тейлър с 7-6 и спечели Световното първенство. Той продължи тази тенденция, като надви Адриан Люис.

Подобно на всички играчи в този списък, Андерсън е спечелил редица големи титли през годините. Той е носител титли от Висшата лига, Световни Мачплей, и на Световния Гранд При 2014-2016, а освен това той ще се опита да стане следващия световен шампион, тази събота.

От две години насам той е в топ форма, и не спира да трупа титли. PaddyPower дава на играчите си чудесна възможност за залагане с „Летящия шотландец”.

Ейдриан Люис: 14/1

Фенове на професионални дартс може би си спомнят Ейдриан Люис с инцидента по време на 2005 Las Vegas Desert Classic. В този турнир, Люис спечели $72,000 джакпот, но той не успя да претендира за наградата, тъй като той по това време е непълнолетен според хазартни закони на САЩ.

От този момент насам, англичанинът печели множество големи състезания, а тази година зае второ място в Световното първенство. Люис е един от най-младите играчи в турнира, но не можем да кажем, че му липсва опит. В продължение на много години той е протеже на Фил Тейлър.

В това състезание не малко хора смятат, че Люис няма да вземе титлата, но все пак вече има комарджии, които побързаха да се възползват от 14/1 коефициентът, който дава PaddyPower.

Питър Райт: 16/1

Последният вариант за залог на шампионската лига по дартс, който ще разгледаме е англичанинът Питър Райт. Той е професионалист от 1995 насам, през което време си е изградил име на силно конкурентен играч.

Райт не е печелил големи състезания. През 2014 бе първи подгласник в Световното първенство, след като Майкъл ван Гервен го победи със 7-4. Следващата събота той ще даде всичко от себе си, за да спечели титлата, и да направи първата голяма победа в кариерата си.

Коефиценетът 16/1, който PaddyPower дава за Райт не е изненада за никого. Той е критикуван, че няма спечелени големи турнири, и със сигурност ще направи и невъзможното, за да прекъсне тази тенденция.