Tipbet сключи сделка за партньорство с easyCredit BBL

Новини

Tipbet сключи сделка за партньорство с easyCredit BBL

Оценете новината

tipbet

Европейската оператор за залагания Tipbet обяви, че е станал официален партньор и премиум спонсор на германската Изи Кредит Баскетболна Бундеслига (easyCredit BBL) за сезон 2016/2017.

За сезон 2016/2017 на BBL, който започна в петък на 23 септември, Tipbet осигури висока видимост на партньорството за присъствие на марката в рамките на германските спортове.

Маркетинга на Tipbet потвърди, че като премиум спонсор получава пълно покритие на LED екраните в рамките на мачовете от Изи Кредит BBL по всяко време на денонощието.

Букмейкърът също ще получи промоция на своите услуги на уебсайта на Изи Кредит BBL.

 Продуктовия мениджър на Tipbet коментира партньорството така:

„Очакваме с нетърпение да работим с немската баскетболна Бундеслига. Ние признаваме огромния потенциал на баскетбола в Германия и искаме да бъдем част от този процес на растеж. От друга страна, ние се стремим да донесе на баскетболните фенове в цяла Германия нашите продукти за спортни залагания, което разбира се включва огромно и всеобхватно баскетболно предлагане. „

Д-р Стефан Холц, главен изпълнителен директор на Изи Кредит BBL подкрепени коментара на продуктовия мениджър на  Tipbet: „Ние сме много доволни, че ще имаме Tipbet за партньор. Също като нас, те са си постави за цел продължителен растеж. „