Съвети за залози в комбинация

Съвети за залози в комбинация

Оценете новината

Залози в комбинация

Залозите в комбинация, известни още като акумулаторни залози, са вид залози, при който играчите трябва да имат не само смелостта да заложат за победата на един отбор, но и да комбинират успехът на няколко отбора в един залог. Залозите в комбинация биват двойни, тройни и акумулатори. За да бъде класифициран един залог като акумулатор, във фиша трябва да има поне четири залога. Ограничение за максималния брой залози в един фиш обикновено няма, но имайте предвид, че букмейкърите имат лимит за максимална печалба от един залог.

Футболните акумулаторни залози са много популярни във всички сфери в света на залаганията. Те в повечето случаи се използват като залози за забавление от хора, които не се занимават сериозно със спортните залози и залагат просто за удоволствие, като в повечето от тези случаи размерът на залозите е малък. Има, разбира се, и по-сериозни залагащи, които се опитват да направят пари от акумулаторните залози, въпреки че шансовете за печалба в действителност са доста малки. Ето защо букмейкърите обожават клиентите си, които редовно използват акумулаторните залози. Въпреки че наградите са големи, честотата на печалбите е изключително малка, така че в повечето случаи залозите в комбинация носят много добри печалби на букмейкърите.

Прости правила

Правилата на акумулаторните залози са много прости.

За да може един залог да бъде класифициран като акумулатор, в него трябва да има поне четири селекции.

За да бъде един такъв залог печеливш, трябва всички селекции в него да спечелят. Ако по някаква причина срещата в една от избраните селекции не се проведе, залогът се приема като печеливш с коефициент 1.00 и се гледат останалите селекции.

Съвети за акумулаторните залози

Много от залагащите приемат тези залози просто като форма за забавление, която трябва да се използват с малки залози. Въпреки това, дори и с малки залози, все пак трябва да обърнете внимание на избора на селекциите. Ето няколко фактора, на които трябва да обърнете внимание преди да поставите акумулаторен залог.

Дисциплина – Никога не добавяйте селекция, която преди това сте отхвърлили като възможност за единичен залог. Трябва да се въздържите от примамливостта на добавянето на допълнителна селекция с цел увеличаване на общия коефициент и съответно на печалбата. Колкото повече са селекциите в залога ви, толкова по-малък е шансът ви за печалба.

Кажете не на малките коефициенти – Не се поддавайте на изкушението да добавяте силно изразени фаворити с малки коефициенти към залога ви, само защото той ще увеличи малко коефициента и ще ви донесе няколко лева в повече. Това е често срещана грешка, правена от голяма част от залагащите. Това е бърз начин да свършите с малък банкрол. Често се случва фаворити с коефициенти под 1.20 да се провалят с гръм и трясък. Това води до много главоболия и, като цяло, добавянето на такива селекции не ви носи нито стойност, нито забавление.