Съвети за залози на живо

Залози на живо

Първите стъпки в залозите на живо са важни моменти за всички закоравели фенове на спортните залози. Възможността да гледаш едно спортно събитие в реално време и в същото време да можеш да залагаш на него е може би най-доброто нещо, което ни донесе ерата на онлайн букмейкърите. В продължение на много години, залагащите винаги са си мечтаели колко хубаво би било, ако можеха да залагат на събитието докато то се провежда. Много пъти в тези години сигурно сте чували фразата „Знаех си, че ще стане така“, когато сте гледали футболен мач с ваши приятели. Сега хората имат възможността да докажат, че са знаели, че ще стане така, тъй като почти всеки онлайн букмейкър включва хиляди спортни събития в секциите си за залози на живо всяка седмица.

Залозите на живо са достъпни в на практика всеки спорт, за който можете да се сетите. От залози на мачовете от Шампионската лига до залози на реалити ТВ предавания. Не само, че можете да заложите на широка гама от спортни дейности, но и също така имате опцията да залагате на огромни по размер и разнообразие пазари на всяко събитие, които би трябвало да увеличат шансовете ви да достигнете до печалба. Или поне така е на теория. Само ако беше толкова просто. Ако не друго, със сигурност залозите на живо ще ви донесат много повече забавление в прекараното време в букмейкърските сайтове.

Залозите на живо са не само положително явление за залагащите, но и божи дар за самите букмейкъри. Букмейкърите веднага приеха идеята да има пазари за залози на живо и това им помогна да видят невероятен тласък в оборота. Залозите на живо, освен много интересни, могат да бъдат и много губещи за играчите, ако не знаят какво правят. Хубаво е да прочетете няколко съвета, за да не си изгубите бързо парите в лудницата на залозите на живо.

Количеството пред качество

По-голямата част от букмейкърите предлагат на своите клиенти възможност за залози на живо. Въпреки това, само няколко от тях имат на разположение постоянен широк обхват от събития. Някои от по-малките букмейкъри се придържат единствено на залози на живо върху основните събития от футбола, баскетбола и тениса. По-големите компании се опитват да привличат клиенти с по-голямо разнообразие.

Нож с две остриета

Възможността да се залага на едно събитие, докато то се провежда, носи със себе си много повече забавление и удовлетворение от прекараното време в букмейкъра, но също така може да доведе до изпразване на банката ви. Разнообразието от залозите на живо подвежда много от залагащите да залагат на спортове, за които знаят малко или дори абсолютно нищо. Това може да бъде потенциално много опасно и е една от причините защо големите букмейкъри предлагат такъв широк диапазон от възможности за залози на живо.

Съвети за залози на живо

Дисциплина – Уверете се, че спазвате финансова дисциплина. Ако загубите, не се опитвайте да избивате загубите си. Печелившият играч избира своите залози много внимателно и избирателно.

Наблюдение – Почти безсмислено е да залагате на живо, ако не гледате самото събитие. Целият смисъл на залозите на живо е да можете да гледате събитието и да анализирате представянето на отборите или състезателите и по този начин да прецените кой има по-големи шансове за победа. Винаги трябва да се запознаете с климатичните условия, представянето на отборите/играчите, статистиките от спортното събитие, активността на феновете, заедно с другите фактори, за да бъдете успешни в залозите на живо.

Избягвайте неизвестното – Не залагайте на нищо, с което не сте запознати добре. Опитите за отгатване на резултата обикновено ще доведат само до беда. Предварителната подготовка е също толкова важна в залозите на живо, колкото и при залозите преди началото на събитията.