Sun Bets навлиза в партньорство за залози на живо с OtherLevels

Новини

Sun Bets навлиза в партньорство за залози на живо с OtherLevels

Оценете новината

Sun Bets навлиза в партньорство за залози на живо с OtherLevels

Многоканалната платформа за съобщения OtherLevels стартира своя иновативен модул за изпращане на съобщения със Sun Bets, което значително подобрява ангажираността и мащабируемостта на оператора при залагащите по време на спортни събития на живо.

 

Това означава, че базирания в Обединеното кралство спортбук вече ще може да предоставя динамично персонализирани съобщения, контекстно съобразени, които популяризират най-новите коефициенти за залози на живо на всички спортове и мачове на живо.

Режимът за изпращане на съобщения в OtherLevels автоматично изпраща съобщения, задействани от събитие на живо, до целева аудитория въз основа на предишни предпочитания за залагания.

В резултат на това операторът вече може да изпраща съобщения в реално време в широк диапазон от спортни събития, като предоставя на залагащите персонализирано съдържание, което има за цел да увеличи ангажираността, процента на реализация и приходите.

Какво казаха ръководните органи за сделката.

Бернадет Маклоулин, изпълнителен директор на Tabcorp за Великобритания, коментира: „Ние сме развълнувани да си партнираме с OtherLevels, в ход, който ще ни помогне да подобрим възможностите за обмен на съобщения за игра на живо с по-голяма мащабируемост.

Интегрирането на автоматизираната услуга в реално време означава, че вече имаме възможността да достигнем до максималния брой залагащи по всяко време с персонализирани оферти за всички спортове и мачове.“

Брендън О’Кейн, главен изпълнителен директор на OtherLevels, добави: „Това е значимо партньорство за други нива и ние сме щастливи да работим заедно със Sun Bets. За първи път те ще разполагат с усъвършенствана платформа, която е в състояние да предоставя персонализирани оферти в реално време на възможно най-много пазари за спортни залагания, като същевременно създава оперативна ефективност чрез премахване на съществуващите ръчни процеси.

„Убедени сме, че услугата ни за предаване на съобщения по време на играта ще доведе до увеличаване на ангажираността от страна на залагащите и ще донесе по-добри приходи от залози за Sun Bets „.