Стратегии за залози за първо полувреме

Стратегии за залози за първо полувреме

Оценете новината

Стратегии за залози за първо полувреме

Залозите на футболни срещи в онлайн букмейкърите далеч не се отнасят само до крайния изход на мачовете. Голям процент от залозите са за краен резултат на срещата и брой голове за редовното време, както и други опции за целия мач, но със сериозна популярност са залаганията за първо полувреме.

Залозите за първо полувреме се уреждат още на почивката. При тях няма значения случилото се през вторите 45 минути на мача. Вие може да направите печалби още през първото полувреме или дори и по-рано, ако вашият залог е печеливш. Първо ще разгледаме какви залози се предлагат за първото полувреме на футболни срещи и след това ще ви запозаем с някои стратегии за залагане.

Видове залози за първо полувреме:

  • Краен резултат 1Х2 
  • Брой голове
  • Отбор да отбележи в 1-во полувреме
  • Двата отбора да отбележат в 1-во полувреме
  • Хендикап за полувреме
  • Корнери над/под
  • Гол преди период и др.

Стратегии залози за първо полувреме

Предвид пазарите по-горе, ние ще ви прелдожим някои добри стратегии за залагане на 1-во полувреме. Ние сме направили доста проучвания и тези стратегии работят успешно в дългосрочен план. Ето н нашите съвети за залагания за първо полувреме преди мач или на живо.

Стратегия за краен изход за полувреме

Букмейкърите предлагат пазари за краен резултат за първите 45 минути от футболния мач. Отново може да залагате на 3 опции – 1, Х или 2. Коефициентите обаче за 1 и 2 са по-високи от тези за крайния резултат, докато знак Х е с по-нисък коефициент. 

В тази стратегия концентрираме вниманието си на мачове с изявен фаворит. Например двубои от европейските първенства като Манчестър Сити – Евертън, Ювентус – Сампдория и т.н. Тук залагаме на фаворита да води на почивката. След като коефициентът за крайния резултат в мача за големите фаворити не е много висок, то може да опитате залог за доста по-силния отбор в срещата до почивката. Например в домакинствата на Ман Сити и Ювентус от примерните двубои по-горе, то шансът за тези отбори да водят още на почивката е много голям. Често фаворитите в срещите решават мачовете още през първото полувреме и вие може да спечелите от това, подкрепяйки ги на краен резултат за полувремето.

Стратегия за над 0.5 гола за полувреме на живо

В тази стратегия залаганията се правят на живо. Всеки букмейкър предлага лайв залози и вие просто трябва да изберете мач, в който няма отбелязан гол след 15-ата или 20-ата минута. Също така важно условие е коефициентът за над 0.5 гола за този двубой преди мача да е бил под 1.30. Например двубои на отбори като Борусия Дортмунд, Рома, Манчестър Сити и т.н. – резултатни тимове, са с такива коефициенти. Често се слува в първите 15-20 минути на мачовете им да няма гол. Заради това коефициентът на живо за над 0.5 гола става доста по-висок – над 1.50 и около 1.60 в 20-ата минута. Тогава вие може да направите вашия залог на живо за над 0.5 гола до почивката и да очаквате попадение от подобни резултатни отбори. Разбира се, може да вземете и още по-висок коефициент на живо за над 0.5 гола до полувремето, ако проявите още малко повече търпение и почакате до 25-ата или 30-ата минута, но пък и докато чакате коефициентът да се вдигне повече, може да падне и гол в срещата.

Стратегия за отбор да отбележи до почивката

Букмейкърите предлагат специални залози за всеки от отборите да вкара в 1-во или 2-ро полувреме. Вие може да намерите пазари на тези опции с ДА или НЕ. В тази стратегия залагаме на селекцията „ДА“ – т.е. отборът да вкара гол до почивката. В тази стратегия подбираме мачовете на големите клубове в Европа като Барселона, Реал Мадрид, Ливърпул, Байерн и т.н. Добре е тези отбори да играят на собствен терен. Коефициентът да вкара даден отбор във второто полувреме винаги е по-нисък и букмейкърите считат това за по-вероятно. Силните клубове обаче почти винаги бележат и още до почивката. Затова ние ще вземем по-високия коефициент като въпреки това рядко е под 1.40 за отбори като Барселона, Байерн и т.н., когато играят у дома в лигата си. Точно затова в тази стратегия се комбинират по 2 мача, за да се получи по-висок общ коефициент около 1.90 или 2.00. Вие избирате 2 от най-резултатните и силни отбори във водещите първенства и правите множествен залог да отбележат през първото полувреме. На тази стратегия може да се пускат и по-няколко фиша през уикенда, когато има много мачове, като с малко късмет ще се направят и добри печалби.