Специални футболни залози – Жосе Фонте ще напусне ли Саутхямптън?

Жосе Фонте е подал молба за прехвърляне към сегашния си работодател, която шокира всички свързани с отбора.

Саутхямптън може да загубят ключов член, тъй като 33-годишният централен защитник е подал искане да му бъде позволено да напусне клуба веднага. Мечтата на Жосе Фонте е да се присъедини към Манчестър Юнайтед и миналото лято онлайн новините за залагания във Великобритания предвиждаха евентуален трансфер на Жосе Фонте в Ман Юнайтед. Това не се случи и Жозе Моуриньо потвърди, че е доволен от централните си защитници за сега.

Причините за решението на капитана на Саутхямптън,  Жосе Фонте са все още неизвестни и можем само да даваме предположения за това какво би могло да се е случило. Това, което знаем със сигурност е, че 18 месечния му договорът изтече и, че директора на Саутхямптън му предложи по-висока заплата. Въпреки това, португалския защитник отказа офертата, защото той иска да опита нова среда.

Заложете на нов клуб на Жосе Фонте!

Разбира се, веднага след като излезе тази новина, онлайн букмейкърските къщи не загубиха и секунда, в опит да направят пари от нея. Те веднага започнаха да предлагат възможности да залагате на следващия клуб на Фонте на своите клиенти. Например, при NetBet, можете да заложите, че Жосе Фонте ще напусне Саутхямптън в летния трансферен прозорец: коефициентите за Манчестър Юнайтед, Евертън и Арсенал са съответно 2.00 (1/1), 5.50 (9/2) и 9.00 (8/1).

Въпреки това, други онлайн спортни сайтове за залагания, като BetVictor, не са толкова оптимистични към Саутхямптън: тук можете да залагате, че Фонте ще има нов клуб точно след януарския трансферен прозорец. Най-вероятния клубът е Ман Юнайтед все още е с коефициент 3.00 (2/1), обаче, може да искате да се възползвате от „Някой китайски клуб“ пазара за 6.00 (5/1) коефициент, китайските футболни клубове се справят доста добре на трансферния пазар в последните няколко години!