Sic Bo правила

Sic Bo правила

Оценете новината

Sicbo

Заровете и масата са част от играта Sic Bo, която много прилича на Craps.

На масата пред вас има много възможности за залог, изберете вашата и поставете чипове на нея, това трябва да направите преди крупието да хвърли заровете.

В тази игра може да опитате да познаете един зар или и трите. Имате възможност да правите повече от един залог.

В играта има 8 възможности за залог, изброени по-долу:

  • „Single Number Bets”

В една от частите на масата има възможност за 6 залога. Това е зоната за единични залози. Тук можете да заложите каква ще е стойността на един от заровете, която може да бъде между 1 и 6.  Плащането при тези залози е 1 към 1.

Ако номерата на два от хвърлените зарове, съвпаднат с избрания от Вас, в такъв случай печалбата Ви е 2 към 1.

Освен това може да направите залог, печалбата от който Ви да бъде 3 към 1. Тук трябва и трите зара да са с еднаква стойност, която да съвпада с избраната от Вас.

  • “Two Number Combinations”

При този вид залог трябва да заложите какви на номерата на два от заровете. Например залагате на 4 и 6, и заровете са 1, 4 и 6 – вие печелите. Печалбата се изплаща 6 към1.

  • „Three Number Totals”

В Sic Bo можете да залагате на всички три зара по няколко различни начина. Обичайните залози в този случай са „small” или „big bet”.

„Small bet” – общата сума от трите зара ще е между 4 и 10. Ако сбора от трите зара е 3, ще загубите залога си. Печалбите за тези залози се изплащат 1 към 1.

„Big bet” – общата сума на зарове ще бъде между 11 и 17. Ако сбора е 18 – губите. Изплащането е 1 към 1.

Залогът ще бъде губещ, ако всички зарове са с еднакви номера, тъй като това е друга опция за залог.

  • „Triple Bets”

В Sic Bo можете да поставите тройни залози. В този случай вие ще се посочите, че и трите зара ще имат еднакви номера. Ако например заложите, че всички зарове ще покажат 3 – това е специфична тройка (specific triple). Специфичната тройка се изплаща 150 към 1.

Също така можете да залагате на четна и нечетна тройка (odd or even triple). Четните и нечетни тройки се изплащат 25 към 1.

  • „All Triple”

При този залог Ви трябва тройка, каквато и да, важното е, че и трита зара да показват еднакви числа.