Швейцария срещу САЩ | 30.05.2021

Швейцария срещу САЩ | 30.05.2021

5 (100%) 1 вот[а]

Швейцария срещу САЩ | 30.05.2021

Швейцария срещу САЩ: Предварителен преглед и прогноза

Швейцария е домакин на САЩ в международна приятелска среща. Двубоят ще се играе в неделя вечер от 21:15 ч. в Санкт Гален.

Това ще бъде първият от двата мача за швейцарските играчи, които ще участват в Евро 2020 по-късно през юни, докато отборът на САЩ ще има само една официална среща за следващия месец. Двата отбора ще излезнат на терена в Санкт Гален в неделната вечер и мачът се очаква да бъде много интригуващ.

Швейцария спечели последния си мач с 3: 2 срещу Финландия в последния ден на март. Те са в серия от четири поредни победи и са непобедени в пет срещи. Преди четирите поредни победи швейцарският отбор премина серия от седем срещи без триумф, записвайки четири поражения и три равенства за периода. Само три от последните двадесет срещи на Швейцария бяха спечелени от гостуващите нации, тъй като домакините триумфираха в единадесет двубоя. Три от последните им пет сблъсъка включваха над 2,5 гола, а също така и в три срещи имаше попадения в двете врати.

САЩ надделя с 2:1 далеч от дома в приятелски мач срещу Северна Ирландия през март. Отборът на САЩ спечели всяка от последните си пет срещи и е непобеден в девет поредни сблъсъка. Подобно на Швейцария, последните срещи на САЩ бяха доминирани от домакините, които спечелиха осем от предишните дванадесет, като гостите записаха само два триумфа за периода. Напоследък САЩ отбелязва за забавление, като в последните пет мача е вкарал двадесет и пет гола, средно точно пет на мач. Всички те доведоха до над 2,5 гола, докато в три имаше размяна на голове.

Състав на Швейцария за Евро 2020

Факти преди мача  

  • Швейцария е в серия от 4 поредни победи
  • Швейцарците нямат поражение в 5 поредни срещи
  • САЩ записа 5 успеха в последните 5 мача
  • Гостите са без загубав изминалите 9 двубоя
  • САЩ вкара цели 25 гола в последните си 5 срещи

Швейцария срещу САЩ: Един срещу друг

Националните селекции на Швейцария и САЩ са се срещали само три пъти в историята до момента. Само първата среща е била със състезателен характер, тъй като отборите се срещнаха на груповата фаза на Мондиал 1994, когато направиха реми 1:1. САЩ все още е непобеден, тъй като два от мачовете завършиха при равенства 1:1 и записаха триумф с 1:0 в другия. Нито един от отборите не е успя  да отбележи повече от един гол в тези три мача, тъй като и трите сблъсъка са довели под 2,5 гола и само един е бил свидетел на голове в двете врати.

Швейцария срещу САЩ: Прогноза

Отборите на Швейцария и САЩ впечатляват с резултатност в последните си двубои. Вече отбелязахме колко много попадения е вкарал американският отбор в последните пет срещи. Тимът на Швейцария пък е отбелязал по три гола в три от изминалите си четири срещи. Очаквам „кръстоносците“ да намерят мрежата и в мача срещу САЩ. Швейцария обаче азпази само две сухи мрежи в последните си 12 двубоя, така че ще заложа на опцията двата тима да се разпишат в този приятелски мач.

Прогноза: Двата Отбора Да Отбележат? – ДА

Коефициент: 1.71 в PalmsBet

Интересни пазари в PalmsBet:

  • Първи гол – Швейцария- 1.60 коеф.
  • Над 2.5 гола – 1.80 коеф.
  • Швейцария да спечели – 1.61 коеф.