Ще се завърне ли Нико Розберг?

Ще се завърне ли Нико Розберг?

Оценете новината

nico-rosberg-returning

Въпреки разтърсващите новини за пенсионирането на Нико Розберг, можем да се обзаложим за завръщането му във Ф1  през следващите няколко години.

След неговата историческа победа в този сезон на F1, Нико Розберг шокира света, като съобщи, че се оттегля от професионалните състезания. Това беше изненада както за фенове, така и съперниците му, тъй като той все още е млад в кариерата си, а наскоро подписа договор с Мерцедес, според който ще остане с отбора до 2018.

По не напълно известни причини, талантливия състезател иска да приключи, оставяйки зад себе си успешна кариера като един от най-добрите състезатели във F1 в близкото минало.

Според много хора това решение няма да продължи дълго, и можете да залагате, че Нико Розберг отново ще се върне във F1 по през следващите няколко години. Защо мислят така? Просто е.

На повечето състезатели им е трудно да прекратят кариерата си. Няма съмнение, че Розберг взе това решение и сериозно го съобщи, но може би това няма да трае дълго. Той е човекът, точно сега във F1, и след една или две години в него отново ще се засили желанието отново да покаже на тези млади момчета как се прави. Към настоящия момент, Розберг е пенсионер, но оставането му като такъв е толкова малко вероятно, колкото спечелването от лотарията.

Къде мога да заложа на F1?

Както споменахме по-рано, това може да отнеме една година или няколко преди Нико Розберг да направи триумфално завръщане във Формула 1, но в същото време, можете да заложите на F1 с Bwin. Тoзи невероятен сайт за онлайн спортни залагания предлага линии на залагане за всеки по-голям F1 състезател.

Вероятно няма да отнеме много време за онлайн букмейкърите, за да започнат да предлагат линии за залагания за 2017 Формула 1 сезон. Дали Розберг ще се състезава? Това остава да се види.