Ще се класира ли Исландия за Световното първенство през 2018?

Ще се класира ли Исландия за Световното първенство през 2018?

Оценете новината

Исландия изненада всички с представянето си на Евро 2016, a то не беше толкова отдавна. Те ни станаха много симпатични с голямата страст, която показаха на фона на малките размери на страната си. Дали ще видим този феномен отново? Ще се класира ли Исландия за Световното първенство през 2018?

Цяла Исландия е ентусиазирана, всички там вече виждат отбора си на Световното в Русия. Но да си го кажем честно – тази работа няма да бъде лесна, поне не толкова, колкото по време на Европейското. Световното първенство и квалификационния етап са много трудни, а и тяхната група не е много лесна.

Ще се класира ли Исландия за Световното първенство през 2018?

За да бъдем напълно честни, класирането на Исландия ще е голяма изненада. Но вече знаем, че няма невъзможни неща. Лестър Сити може да спечели Висшата лига, Роджър Федерер може да спечели Големия шлем веднага след завръщането си от 6-месечен контузия, при това на възраст от 35 … националния отбор по футбол на Исландия сигурно е в състояние да се класира за Световното първенство и само времето ще покаже дали те са в достатъчно добра форма и дали ще видим серия от добри представяния, които ще ги доведат до топ 2 поне.

Има ли някакъв шанс Исландия да спечели Група I? Коефициентите са доста високи за това, защото шансовете не са много добри. Те са едва на трето място в групата в момента. Популярните онлайн букмейкърски къщи в Исландия, като Bwin например, са определени коефициенти за Исландия да спечели групата и по този начин да се класира за Световното първенство през 2018 на 9.00 (8/1). Очевидно е, че те не са фаворити да спечелят директна квалификация за Световната купа.

Дали Хърватия е сигурен победител?

Е, според хазартните новини, съветите за залагания, футболните експерти и коефициентите в онлайн букмейкърски къщи, да, Хърватия е ясен номер едно фаворит да спечели Група I и по този начин да се класира по-сигурен начин за Русия, 2018 г. Най-добрите коефициенти за Хърватия да спечели групата може да намерите в Bwin, който определя хърватските шансовете на 1.57.  Разбираемо е защо Хърватия стои на първо място в групата, след като спечели 3 от 4 мача при това все още са без загуба.

Украйна идва като втори фаворит за спечелване на групата. Те са събрали 8 точки досега и техните коефициенти, за  спечелване на групата са 3.60 (13/5) в Bwin. Зад тях идва Исландия със 7 точки, така че ние можем да видим, че националният отбор по футбол на малката страна има дълъг път пред себе си, преди те дасе преброят и да станат фаворит за класиране на Световната купа през 2018. И те със сигурност ще се изправят пред трудни предизвикателства, като се имат в предвид горепосоченото съперници.