Сенегал срещу Южна Корея

Сенегал срещу Южна Корея

Оценете новината

Сенегал срещу Южна Корея

Прогноза и анализ на срещата: Сенегал срещу Южна Корея

Сенегал се изправя срещу Южна Корея в последната проверка за двете държави преди началото на световното първенство в Русия. Двубоят е в понеделник от 16:00 ч. на австрийска земя в Грьодиг.

Двете страни, които завършват подготовката си за Мондиала в Русия, се срещат тази седмица, за да изчистят и последните грешки в своята игра. Сенегал и Южна Корея са изправени пред трудни битки, за да продължат напред от своята група на световните финали, като всеки от тях ще трябва да подобри формата си в навечерието на турнира. Може ли някой от двата тима да претендира за победата в този приятелски мач и да повиши своето самочувствие?

Тимът на Сенегал загуби от Хърватия с 1:2 в петък вечер. Сенегалците са без успех в четири поредни срещи като през март направиха равенства с Узбекистан и Босна и Херцеговина, а в края на месец май направиха реми с Люксембург. Африканската страна определено се нуждае от един добър мач и победа, за да влезе в настроение в световните финали, където е в трудна група с Полша, Япония и Колумбия. Има шанс тази талантлива страна да се промъкне напред, но те ще трябва да играят по-добре, отколкото през последните две седмици. Сблъсъкът с Южна Корея изглежда като перфектният шанс да се сложи край на лошата серия, тъй като „тигрите“ не могат да се похвалят с много успехи в последните месеци.

Южна Корея направи 0:0 с Боливия миналия четвъртък, така че те имат един успех в последните си пет проверки – 2:0 срещу Хондурас. През това време азиатската страна загуби от Босна и Херцеговина, Полша и Северна Ирландия като получи общо осем гола в тези срещи. Сблъсъците с Германия, Швеция и Мексико изглеждат още по-трудни за тима на Южна Корея на Мондиала. Южнокорейците са спечелили един от последните си пет мача, като единственият им положителен резултат е у дома и според нас те ще загубят от състава на Сенегал в понеделник.

Прогноза: 1

Коефициент: 2.09 в WINBET

Позната футболна прогноза

 

Вижте също:

Другата ни прогноза за днес е за срещата: Белгия – Коста Рика