Сандефьорд срещу Тромсьо | 26.06.2022

Сандефьорд срещу Тромсьо | 26.06.2022

Сандефьорд срещу Тромсьо: Предварителен преглед и прогноза

Сандефьорд приема Тромсьо в двубой от 11-ия кръг на норвежкото първенство Елитсериен. Срещата ще се проведе в неделя от 19:00 ч. като гостите са фаворити за победата.

Отборът на Сандефьорд е на 10-ото място в класирането с актив от 12 точки, като техният съперник от Тромсьо също е спечелил 12 пункта през кампанията до момента. Двата тима имат различен брой победи – домакините са спечелили четири пъти, докато гостите имат два успеха. Тромсьо обаче е загубил само два пъти, докато пораженията на Сандефьорд са пет.

Сандефьорд спечели с 2:1 като гост на Викинг в последния си двубой преди седмица. Отборът започна добре след международната пауза и ще се стреми да запише нов успех. В момента домакините са в серия от две поредни победи в Елитсериен, като преди това бяха допуснали три последователни загуби. В седем от изминалите осем срещи на тима в лигата имаше над 2.5 гола.

Тромсьо направи много равенства в последните кръгове и можеше да бъде доста по-напред, ако беше спечелил дори две от срещите. Предходните четири сблъсъка на тима в лигата завършиха наравни, три от които 1:1. Общо пет от изминалите шест шампионатни срещи на отбора приключиха без победител. Тромсьо няма поражение за този период и ще се стреми да остане непобеден при визитата си на Сандефьорд в неделя.

Факти преди мача   

  • Сандефьорд не е завършвал наравно в първенството този сезон
  • Домакините са в серия от 2 поредни победи
  • Сандефьорд загуби и трите си домакинства в Елитсериен, като имаше попадения в двете врати в трите срещи
  • Тромсьо няма поражение в седем оредни двубоя, записвайки 2 победи за периода
  • Гостите завършиха наравно в последните си 3 визити

Сандефьорд срещу Тромсьо: Един срещу друг

Последният двубой между Сандефьорд и Тромсьо завърши наравно 1:1 на 22 август 2021 г. Преди това Сандефьорд бе в серия от два поредни успеха срещу този съперник. За последно Тромсьо надви опонента си с 4:1 на 22 април 2018 г. Три от изминалите четири срещи между двата отбора предложиха попадения в двете врати, а две бяха с над 2.5 гола.

Сандефьорд срещу Тромсьо: Прогноза

Букмейкърите дават много добър коефициент за двата тима да се разпишат в мача предвид головата им форма. Осем от изминалите девет срещи на Тромсьо в лигата завършиха с попадения в двете врати, както и предходните им три гостувания. И трите домакинства на Сандефьорд този сезон бяха с голове в двете врати, така че сякаш е логично да изберем опцията Гол/Гол за предстоящия двубой, а също така може да заложите и на над 2.5 гола.

Прогноза: Двата Отбора Да Отбележат?

Коефициент: 1.66 в PalmsBet

Интересни пазари в PalmsBet:

  • Сандефьорд Да Спечели Което И Да Е Полувреме – Да – 1.98 коеф.
  • Над 2.5 гола – 1.81 коеф.
  • Сандерфьорд Общо В Мача – Над 0.5 гола – 1.33 коеф.