Ръст на онлайн спортните залози във Франция

Новини

Ръст на онлайн спортните залози във Франция

Оценете новината

france-sports-betting

Онлайн спортните залози е популярен, и явно доста печеливш бизнес във Франция, тъй като националния регулатор ARJEL докладва рекордни приходи за втората четвъртина на годината.

Французите винаги са били едни от най-страстните спортни фенове в цяла Европа. Заради тяхната подкрепа, националният отбор на Франция се справи чудесно по време на тазгодишното Европейско първенство. Може би единствени ирландските фенове надминаха френските в своята всеотдайност.

Сега вече стана по-ясно защо французите обичат да залагат на спортни събития, и защо регулаторът ARJEL  докладва рекордно високи приходи за периода април – юли. Онлайн спортните оператори съобщават, че за този период са направени зашеметяващите €585 милиона в залози, което е със 73% повече в сравнение със същия период за миналата година.

17% от всички залози за периода 10 юни – 10 юли са върху мачове от Европейското първенство. Тенденцията за залозите продължава и по време на Олимпийските игри, за който период ARJEL съобщава, че приходите от спортни залози възлизат на €33.9 милиона.

Кои са най-добрите сайтове за спортни залози във Франция?

Във Франция не са лицензирани големи марки за онлайн спортни залагания. Там феновете на онлайн спортните залози разчитат най-вече на READYtoBet, сайтът предлага много възможностите за залози, а освен това има и богата гама от събития.

Френското правителство отвори вратите за онлайн хазартните оператори преди около 6 години. А сега се оказа, че това е един от най-силните пазари в света.