Еврофутбол

Еврофутбол – ревю и история на букмейкъра

“Еврофутбол” ООД е най-големият български букмейкър, който гради история вече повече от 20 години. На 20 октомври 1993 г. дружеството получава лиценз от Министерство на финансите за организиране на футболни залози в букмейкърски пунктове. 5 години по-късно е осъществена най-голяма сделка в тези среди – сключва се договор за партньорсто между “Еврофутбол” ООД и „Интралот“. В следствие, на което българският букмейкър разшири броя на предлаганите продукти, като ги и модернизира. От тогава, насам постоянно се обновяват компютърните системи, чрез които се обработват залозите.

 
4 Нашият рейтинг
dealimage
Използвайте бонус код:
Използвайте бонус код:

Повече информация

ИмеЕврофутбол
Уебсайт адресwww.eurofootball.bg
Дата на създаване1993 г.
МестоположениеБългария

Еврофутбол Рейтинг

Коефициенти

Еврофутбол онлайн

Еврофутбол е букмейкър приемащ залози единствено в своите пунктове. За улеснение на клиентите си, има и информационен сайт, в който можете да намерите всички пазари, на които имате възможност да залагате, да разгледате коефициентите, да си изберете няколко, след което да отидете и да ги заложите. Освен информация за предстоящите събития, можете да откриете такава и за отминали вече, имате възможност да филтрирате по дата и да разберете резултатите на приключили вече футболни, баскетболни, тенис и хокей мачове. В сайта също така можете и да прочете последните издания на вестник Еврофутбол, както и добре да информирате как да кандидатствате за отваряне на пункт.

Еврофутбол пунктове

Какво мога да правя в пункт на Еврофутбол?

Основната дейност на пунктове е да приемат спортни залози. Залозите си правите като попълвате талон с кода на срещата (който можете да намерите в програма на Еврофутбол или в сайта) и желания от Вас пазар, след което този талон го давате на букмейкъра в съответния пункт и той Ви издава фиш, с който в последствие можете да си вземете печалбата.

От Еврофутбол издават програма със срещите по повече от веднъж седмично. В нея можете да откриете предстоящите футболни, тенис, баскетболни, хокей и волейболни срещи за следващите 4, 5 дни. В програмата всяко събитие си има код, който ще Ви е необходим при попълването на талона за залог, също така са обявени и коефициентите за предлаганите пазари. Срещите са групирани по видове спорт и са подредени във възходящ ред спрямо началният им час. Ако се чудите защо понякога в програмата има 2, 3 мача маркирани в тъмно синьо, това е защото за тях има допълнителни пазари за залагане, който обаче можете да откриете в сайта, също така там можете и да разгледате пазарите позволени за залагане на мачове обозначени в програмата с червено хиксче в края на реда. Ако между имената на двата отбора/състезатели има зелено правоъгълниче, в което пише „LIVE”, това означава, че този мач ще може да се залага на живо.

Освен за залагане на спортни събития, доста хора посещават пунктовете, защото те са и кафене, можете спокойно да поседнете да изпиете чаша топло кафе, чай или каквото обичате и да обмислите залозите. Хубавото на пунктовете е, че там се събират хора със сходни интереси и с общи теми на разговор. Ще можете спокойно да се оплачете как вчера Ви е издънил само един мач за голяма сума, или пък да се похвалите, че в последно време имате голяма успеваемост, а отсреща ще разберат за какво говорите и ще споделят мъката или радостта Ви.

В пунктовете на Еврофутбол можете да залагате и лайфове. Има компютри, където да разгледате събитията, които се играят в момента и коефициентите и да изберете най-добрия, на който да заложите. Отново е необходимо да попълните талон, а може и да кажете да кажете на букмейкъра, който работи в пункта, той може да Ви съдейства.

Други игри, които се предлагат са Еврошанс и лотарийни билети на „Лотария България”.

  • Еврошанс – моментна игра, в която можете да си спечелите големи суми. Отново залогът Ви се осъществява чрез талон, който трябва да попълните. Играта представлява следното: теглят се 20 от 80 числа, а Вие можете да изберете между едно и десет, на които да разчитате, печалбата Ви зависи от това, каква сума сте заложили, с колко числя сте избрали да играете и колко от тях сте познали.
  • Лотомания – друга моментна игра с числа. Тук трябва да избере 8 числа от 1 до 20 и звезда от 1 до 4. Печалбата отново зависи от това каква сума сте заложили, колко числа имате познати и дали сте уцелили звездата.
  • Лотарийни билети – Лотария България предлага голямо разнообразие от билети, от които можете да спечелите дори и суми като 1,000,000 лв. за целта изберете един, закупете го и вижте какво Ви очаква.

В пунктовете имате възможност и да залагате на гонки с кучета и на „Спортмакс” – виртуален футбол. Тези две попълнения са сравнително нови за букмейкъра, но добиват все по-голяма популярност и все повече хора залагат на тях.

В гонките участват 6 или 8 кучета. Ако предпочетете да залагате на гонка с 6 кучета имайте в предвид, че при нея има три вида коефициенти – предварителни, индивидуални и стартови.  Предварителните се обявяват предварително, индивидуалните се обявяват от организатора на гонката, а стартовите са активни в началото на гонката. А ако Ви харесват тези с по 8 кучета, трябва да знаете, че при тях има единствено индивидуални коефициенти. В пунктовете гледате гонката, на която сте заложили на живо. Видовете залози, които можете да направите са:

  • Победител – изберете едно куче, което според Вас ще завърши на първо място;
  • Победител-място – при този вид залог, определяте кое куче ще завърши на първо място или на първите две места (при гонки с 6 кучета) или на първите три места (при гонки с 8 кучета). Тук, Вие реално заплащате два залога, а печалбата Ви може да е частична или пълна;
  • Първи двама – тук трябва да предвидите кое куче ще завърши на първо място, и кое на второ;
  • Първи трима – трябва да определите кое куче ще е първо, кое второ и кое трето;
  • Трио – залагате на три кучета, които според Вас ще завършат в челната тройка, без значение от поредността.

Спортмакс – виртуален футбол, спорт, на който можете да залагате в пунктовете по всяко време. Мачовете са с продължителност 2 минути, по 1 минута за полувреме и се играят на всеки 5 минути. Пазарите, на който можете да залагате са: краен изход, първо полувреме/краен резултат; под/над 2,5 гола, точен брой голове в мача, първи голмайстор, точен резултат, първи гол, секунда на първи гол и двоен шанс.

Освен, че можете да залагат на мачове, в пунктовете можете и да гледате такива. Топ мачове за сезона се излъчват на живо, седнете и се насладете на срещата на голям екран и с добро качество на картината.

Къде мога да намеря пункт на Еврофутбол?

В България има над 770 пункта на Еврофутбол, като такива можете да намерите не само в големите градове, но и в тези с по-малко население. Най-лесният начин да откриете най-близкия пункт до Вас е като посетите сайта в секция „Букмейкъри” à „Намери пункт”.

Как мога да отворя пункт на Еврофутбол?

„Еврофутбол” ООД предоставя франчайза си безплатно, в тази връзка не е трудно, ако имате желание, да си отворите пункт. От компанията ще Ви предоставят безплатен терминал и поддръжка, консултации със специалисти за това как да оформите и оборудвате пункта, безплатно обучение, разрешение за провеждане на хазартни игри и безплатни рекламни материали. Кандидатстването става онлайн, с подаване на молба и попълване на две декларации. Естествено от „Еврофутбол” ООД си имат определени изисквания за това как трябва да изглежда помещението, което желаете да направите пункт, къде се намира то, също така има и изискване за работното време, то трябва да е 14 часа дневно, 7 дни в седмицата.

Сподели емоция с Еврофутбол

Сподели емоция с Еврофутбол представлява томбола носеща парични и предметни награди. Участие в нея можете да вземете като заложите в една Спортмакс квитанция поне 5 лв. или поне 10 лв. във фиш с футболни мачове или такива от друг спорт.  За да вземат участие фишовете Ви, то те трябва да са печеливши. След което е необходимо да въведе в сайта първите 30 цифри от баркода на формата за изплащане не печалба.

Парични награди ще се раздават всеки понеделник – 10 печалби по 200 лв., всяка сряда – 10 печалби по 100 лв. и всеки петък – 5 печалби по 100 лв. и една екскурзия до Париж .

Джакпоти

Във всяка програма на Еврофутбол можете да намерите 2 селекции с футболни мачове, чрез който можете да си спечелите един от големите джакпоти. В едната са включени 10 футболни срещи, на който трябва да познаете крайния изход (1Х2), а другата съдържа 13 мача, отново пазарът, на който залагате е краен изход от срещата. За да спечелите трябва да познаете изхода на всички събития.

Вестник Еврофутбол

На всеки 3 дни от Еврофутбол издават вестник в който можете да прочете интересни факти са футболисти, новини покрай нашумели отбори, новини покрай новоизгряващи спортисти, както и късметлиите, спечелили завидни суми от Еврофутбол. Също така можете да откриете и много обосновани прогнози, на които сами да прецените дали да се доверите.