Еврофутбол

Еврофутбол

4 (80%) 2 вот[а]

Еврофутбол – ревю и история на букмейкъра

“Еврофутбол” ООД е най-големият български букмейкър, градящ историята си вече повече от 20 години. На 20 октомври 1993 г. дружеството получава лиценз от Министерство на финансите за организиране на футболни залози в букмейкърски пунктове.

5 години по-късно е осъществена най-голямата сделка в тези среди – сключва се договор за партньорство между “Еврофутбол” ООД и „Интралот“. В следствие, на което българският букмейкър разшири броя на предлаганите продукти, като ги и модернизира. От тогава, насам постоянно се обновяват компютърните системи за обработка на залозите.

WINBET е лицензиран букмейкър в България

Регистрирай се сега и вземи до 1000 лева казино бонус


4 Нашият рейтинг
dealimage
Използвайте бонус код:
Използвайте бонус код:
Повече информация
ИмеЕврофутбол
Уебсайт адресwww.eurofootball.bg
Дата на създаване1993 г.
МестоположениеБългария
Еврофутбол Рейтинг
Коефициенти

Еврофутбол

4 (80%) 2 вот[а]

 

Еврофутбол онлайн

Eurofootball е букмейкър, приемащ участия единствено в своите обекти. За улеснение на клиентите си е наличен и информационен сайт, предоставящ всички достъпни за залагане пазари, разглеждане на коефициентите, избиране на няколко и извършване на залози.

Освен информация за предстоящите събития, ще откриете такава и за отминалите вече, достъпна е възможност и да филтрирате по дата и да разберете резултатите на приключилите вече футболни, баскетболни, тенис и хокей мачове. В сайта също ще прочетете последните издания на съответния вестник, както и добре да се информирате как да кандидатствате за отваряне на обект.

Еврофутбол пунктове

Какво мога да правя в пункта?

Основната дейност е да се приемат спортни залози, попълвайки талон с кода на срещата (намерете в програма на Eurofootball или в сайта) и желания от Вас пазар. След приключване на попълването, талонът го давате на букмейкъра в съответното място и той Ви издава фиш, чрез който в последствие да си вземете печалбата.

От Eurofootball издават програма със срещите по повече от веднъж седмично. В нея ще откриете предстоящите футболни, тенис, баскетболни, хокей и волейболни срещи за следващите 4, 5 дни. В програмата всяко събитие си е с код, необходим при попълването на съответния талон, а също така са обявени и коефициентите за предлаганите пазари. Срещите са групирани по видове спорт и са подредени във възходящ ред спрямо началният им час.

Ако се чудите защо понякога в програмата присъстват 2, 3 мача, маркирани в тъмно синьо, това е защото за тях са налични допълнителни пазари за залагане, намиращи се обаче в сайта. Също така там са поместени и пазарите, обозначени в програмата с червено хиксче в края на реда. Ако между имената на двата отбора/състезатели има зелено правоъгълниче с надпис „LIVE”, това означава, че ще може да се играе на живо.

Освен за залагане на спортни събития, доста хора посещават местата, защото те са и кафене, където спокойно да поседнете на чаша топло кафе, чай или каквото обичате и да обмислите селекциите си. Хубавото на търговските зони е, че там се събират хора със сходни интереси и с общи теми на разговор.

Тук спокойно се оплачете как вчера Ви е издънил само един мач за голяма сума, или пък се похвалете, че в последно време имате голяма успеваемост, а отсреща ще разберат за какво говорите и ще споделят мъката или радостта Ви.

В обектите на Eurofootball директно правите селекции и на лайфове. Налични са компютри, където да разгледате провеждащите се в момента събития, техните коефициенти и да изберете най-добрия. Отново е необходимо да попълните талон.

Други предлагани игри са Еврошанс и лотарийните билети на „Лотария България”.

  • Еврошанс – моментна игра за спечелването на големи суми. Отново залогът Ви се осъществява чрез талон, който трябва да попълните. Процесът се състои в следното: теглят се 20 от 80 числа, а Вие избирате между едно и десет, а печалбата Ви зависи от заложената от вас сума, с колко числа сте избрали да играете и колко от тях сте познали.
  • Лотомания – друга моментна игра с числа. Тук трябва да избере 8 числа от 1 до 20 и звезда от 1 до 4. Печалбата отново зависи от заложената от вас сума, колко числа имате познати и дали сте уцелили звездата.
  • Лотарийни билети – Лотария България предлага голямо разнообразие от билети и крупни суми за печалба, като 1,000,000 лв. За целта изберете един, закупете го и вижте какво Ви очаква.

В обектите можете да правите селекции на гонки с кучета и на „Спортмакс” – виртуален футбол. Тези две попълнения са сравнително нови за букмейкъра, но добиват все по-голяма популярност и все повече хора залагат на тях.

В гонките участват 6 или 8 кучета. Особеното при гонка с 6 кучета е, че при нея има три вида коефициенти – предварителни, индивидуални и стартови. Предварителните се обявяват предварително, индивидуалните се обявяват от организатора на гонката, а стартовите са активни в началото на гонката. А ако Ви харесват тези с по 8 кучета, трябва да знаете, че при тях присъстват индивидуални коефициенти. В търговските зони наблюдавате избраната от вас гонка на живо. Видовете достъпни залози са:

  • Победител – избирате едно куче, което според Вас ще финишира успешно;
  • Победител-място – определяте кое куче ще завърши успешно или първите две места (при 6 кучета) или на първите три места (при гонки с 8 кучета). Тук, Вие реално заплащате два залога, а печалбата Ви може да е частична или пълна;
  • Първи двама – трябва да предвидите кое куче ще завърши на първо място, и кое на второ;
  • Първи трима – трябва да определите кое куче ще е първо, кое второ и кое трето;
  • Трио – избирате три кучета, които според Вас ще завършат в челната тройка, без значение от поредността.

Спортмакс – виртуален футбол и спорт са достъпни в зоните по всяко време. Мероприятията са с продължителност 2 минути, по 1 минута за полувреме и се играят на всеки 5 минути. Достъпните за залагания опции са: краен изход, първо полувреме/краен резултат; под/над 2,5 гола, голмайстор, точен резултат, гол, секунда на първи гол и двоен шанс.

Освен, че можете да залагате на мачове, в пунктовете гледате такива. Топ съревнованията за сезона се излъчват на живо, седнете и се насладете на срещата на голям екран и с добро качество на картината.

Къде мога да намеря пункт на Eurofootball?

В България има над 770 търговски обекта на Eurofootball. Такива ще намерите не само в големите градове, но и в по-малко населените. Най-лесният начин да откриете най-близкия обект до Вас е като посетите сайта в секция „Букмейкъри” и „Намери пункт”.

Как мога да отворя пункт на Еврофутбол?

Компанията предоставя франчайза си безплатно и в тази връзка не е трудно, ако имате желание да си отворите търговско място. От компанията ще Ви предоставят безплатен терминал и поддръжка, консултации със специалисти как да оформите и оборудвате обекта, безплатно обучение, разрешение за провеждане на хазартни игри и безплатни рекламни материали.

Кандидатстването става онлайн, с подаване на молба и попълване на две декларации. Естествено от „Еврофутбол” ООД поставят определени изисквания как да изглежда помещението, къде се намира то, също така има и изискване за работното време – да е 14 часа дневно, 7 дни в седмицата.

Сподели емоция с Eurofootball

Представлява томбола, носеща парични и предметни награди. Участието в нея изисква залагане в една Спортмакс квитанция поне 5 лв. или поне 10 лв. във фиш с футболни мачове или такива от друг спорт. За да вземат участие фишовете Ви, то те трябва да са печеливши. След което е необходимо да въведе в сайта началните 30 цифри от баркода на формата за изплащане на печалба.

Парични награди ще се раздават всеки понеделник – 10 печалби по 200 лв., всяка сряда – 10 по 100 лв. и всеки петък – 5 по 100 лв. и екскурзия до Париж .

Джакпоти

Във всяка програма ще намерите 2 селекции с футболни мачове за спечелване на един от големите джакпоти. В едната са включени 10 футболни срещи за познаване на крайния изход (1Х2), а другата съдържа 13 мача, отново пазарът за залагане на краен изход от срещата. За да спечелите трябва да познаете изхода на всички събития.

Вестник Еврофутбол

На 3 дни се издава вестник, предлагащ интересни факти за футболисти, новини покрай нашумели отбори, новини покрай новоизгряващи спортисти, както и късметлиите, спечелили завидни суми. Също така можете да откриете и много обосновани прогнози, на които сами да прецените дали да се доверите