Първият онлайн хазартен сайт в Сингапур е вече факт

Новини

Първият онлайн хазартен сайт в Сингапур е вече факт

Оценете новината

singapore_online_betting_services

Един месец след облекчаването на закона за хазарта в Сингапур, първият легален сайт за залагания е готов и ще започне дейността си на 15 ноември.

През септември ви съобщихме, че до края на месец октомври жителите на Сингапур ще могат легално да залагат онлайн. Слуховете се оказаха верни, тъй като Министерството на вътрешните работи потвърди, че те ще освободят двама оператори от Remote Gambling Act, което им позволява да предлагат онлайн услуги за залагания. „Не е лесно да се изкорени дистанционно хазарта напълно“ коментират от Министерството.

На 25 октомври, Singapore Pools стартира своя официален онлайн услуга за залагания, която е на разположение на настолни и мобилни устройства. От услугата могат да се възползват ентусиасти, граждани от Сингапур на възраст над 21 години. Те могат да поставят залози на лотарийни игри и спортове като футбол и състезателни коли. За да се насладите на услугата, играчите са длъжни да открият сметка на официалния сайт на оператора, което е възможно само след идентичност и проверка на възрастта във физическа магазин.

Втората услуга за онлайн залагания стартира през ноември

Друг оператор за залагания в Сингапур, Singapore Turf Club също е освободен от Remote Gambling Act. Те потвърдиха, че тяхната онлайн услуга за залагане ще бъде открита на 15 ноември. Както бе споменато по-рано, казино, покер или блекджек, няма да бъде на разположение. Въпреки че това може да се разглежда като стъпка в правилната посока, тя все още не е това, което повечето играчи чакаха.