Поставете залог на Бадр Хари срещу Рико Верховен

Поставете залог на Бадр Хари срещу Рико Верховен

Оценете новината

badr-hari-rico-verhoeven

Мачът от тежка категория ще се проведе в събота вечер, и сега е моментът да се заложи на Бадр Хари срещу Рико Верховен с Unibet!

Истинската легенда в кикбокс ще се завърне на ринга през този уикенд в Оберхаузен, Германия. Бадр Хари се бори за първи път от август 2015 г., и той ще се изправи пред  един от най-опасните противници, ще се сблъсква с Рико Верховен.

Верховен се е утвърдила като най-страшния жив кикбоксьор. Той е спечелил 11 от последните си 12 мача, с забележителни победи над Гьокхан Саки, Даниел Гита, и Андерсон Силва. На 27-годишна възраст, Верховен вече има 60 професионални мача, а сега навлиза в битка с Хари, който е по-неопитен.

Това е наистина една битка между двама от най-добрите кикбоксьори в тежка категория на всички времена, а победителят ще се установи като един от най-опасните живи хора. На хартия мача трябва да бъде изключително конкурентен, вие за кого смятате да заложите на Бадр Хари vs. Рико Верховен? Нека да разгледаме линиите на залагане, определени от Unibet.

От тези двама бойци, Верховен е бил много по-зает. Той се е бил три пъти от последния мач на Хари, всички от които са били да защитава титлата си. Холандецът е и по-млад боец с четири години. Поради тези причини, повечето онлайн букмейкърски къщи във Великобритания, включително и Unibet определят Верховен като фаворит за залагания с коефициент 1.57.

Както споменахме преди, Бадр Хари е истинска легенда в кикбокс. Той се е изправял пред най-големите имена в този спорт, и ако не беше неговата история на неспортсменско поведение и проблемите, който създава извън ринга, той най-вероятно щеше да е известен като един от най-добрите някога. Все пак, той е аутсайдер в този мач с коефициент 2.3.

Планирате ли да залагате на Бадр Харисрещу Рико Верховен? Кой мислите, че ще победи в събота? Проверете в Unibet пълния списък на коефициентите за спортни залагания!