Последни новини около предстоящите тазгодишни трансфери

Новини

transferen-prozorec

Европейското първенство започва тази седмица, но това няма да спре уговарянето на бизнес сделки около скоро отварящия се трансферен прозорец.

Очаква се Джейми Варди да бъде трансфериран от Лестър в Арсенал, окончателното решение ще бъде взето в следващите няколко дни. Той има устно споразумение, според което трябва да бъде сключен тригодишен договор на стойност £ 120,000, като се добавя и опция за още 12 месеца.

Друг много нашумял трансфер е този на Златен Ибрахимович, за когото се говори, че ще се присъедини към екипа на Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед отправят оферта и към защитникът на Виляреал, Ерик Байли, на стойност £25 милиона, като имат готовност да дадат още £5 милиона допълнително.

Клубът на „Old Trafford” се опитва да завърши сделка за  £30 милиона за 22-годишният централен защитник, освен това отправя запитвания и за халфът на Челси, Неманя Матич.

Виляреал плати  £4,4 милиона на Еспаньол за Байли, през 2015 г., което означава, че сегашното предложение от Манчестър Юнайтед е доста примамливо, но все пак те може би ще поискат по-голяма сума.