Подобрения в мобилното приложение на Bet365

От Новини

Възползвайте се от най-новите удобства при онлайн залаганията, които Bet365 добави в мобилното си приложение!

Ако търсите приложение за мобилни залагания, чиито функции ви позволяват да модифицирате акумулаторните си залози, не е нужно да губите време в сърфиране из всеки един онлайн букмейкър, тъй като най-доброто решение е вече ясно: Изтеглете мобилното приложение на Bet365, което е подобрено с много нови функции за онлайн залагания!

Добавяне, замяна или премахване на селекции, благодарение на новите онлайн възможности за залагане на Bet365!

Поставяте единичен залог, но решавате, че бихте искали да го превърне в акумулатор? Не се бойте! Вземете вашия смартфон или таблет, изтеглите приложението за мобилни залози на Bet365, влезте в профила си, и просто добавете двата избора, който искате да прибавите към вашия залог. Лесно е като броенето до три!

В действителност, най-новите онлайн функции за залагания важат както за пре-мач залози, така и за залози на живо. Благодарение на функцията за редактиране на залог, дори можете да промените неуредените си акумулаторни залози: решихте, че ще бъде по-добре без един от пазарите? Решението е било прибързано и сега смятате, че е грешно и искате да го коригирате? Чудесно. Отново, просто използвайте мобилно приложение на Bet365 и направете каквото искате с вашия акумулаторен залог.

Замяната на една от селекциите с друго събитие е възможна, не просто може да се премахне един от вашите неуредени залози. В допълнение, можете да добавите нова селекция към съществуващия залог във всеки един момент. Не се колебайте да пробвате обновеното приложение за мобилни залагания, защото не можете да се намерите подобни възможности в никоя друга онлайн букмейкърска къща!

Някои мачове вече започнаха, мога ли все още да правя промени?

Да, разбира се, че може! За наше щастие, най-новите онлайн функции за залагания са доста модерни и играчите могат да ги използват по всяко време, разбира се, в случай, че най-малко един от залозите все още не е уреден. Освен това, можете дори да заявите теглене дори преди залога ви да стане уреден, тази функция е на разположение още преди да бъде въведена новата система за мобилни залагания.

Как да редактирате залога си?

За щастие приложението за мобилни залози на Bet365 е много просто и лесно за използване, така че не трябва да имате никакъв проблем с опитите за редакция на вашите залози. Всичко, което трябва да направите е да отидете на „My Bets“, където можете да видите Cash Out опцията. На този раздел ще видите „Edit Bet“ в горния десен ъгъл. Просто кликнете и направете модификацията която желаете. Тази нова система за онлайн залагания наистина ще улесни всички залагащи!

Добавянето на нов избор към същствуващия залог не е много трудно. Трябва да отидете на „Edit Bet“ разбира се, където ще видите + Add Selections. Натиснете тук и приложението ще ви пренасочи към началната страница с всички спортове, където можете да добавите какъвто пазар искате. Отидете на „Add to Bet”, запазете промените, които сте направили, потвърдете, и се наслаждавайте на вашата редактирана залог!