PartyPoker представя Powerfest

Новини, Покер новини

От PartyPoker пуснаха програмата си за новите Powerfest серии с гарантирани $5 млн.

Powerfest започва на 21 февруари и ще продължи цял месец, предлагайки 98 турнира с редица бай-ини, разработени така, че да пасват на всеки един играч.

Нещо уникално от онлайн покер сериите е решението, всяка седмица да се отдаде на едно от четирите специфични бай-ин нива – „featherweight’“, „middleweight“, „heavyweight“, и „high-roller“.

Ниските нива („featherweight“) предлагат бай-ини от $5,5 до $11, а в средното ниво („middleweight „) те са разположени в диапазона $22-$55. За групата във високото ниво („heavyweight“), бай-ин възможностите започват от $109 и стигат до $215, а при „high-roller“ входа за различните събития ще варира от $530 до $5,200.

Всяка седмица, различните разделения ще завършват с основно събитие за играчите на всяко бай-ин ниво, а победителите от Powerfest турнирите ще получат допълнителен вход за Tournament of Champions. Това ще бъде последният турнир, с който ще приключат сериите.

„Както предполага името, този турнир е отворен само за тези от вас, които са станали Powerfest шампиони, което означава, че ще има вход за само 98-те играчи, които са спечелили Powerfest събитие,“ пишат от PartyPoker.

Всеки един от 98-те играчи, състезаващ се в Tournament of Champions ще получи билет за турнира на стойност от $5,50 до $530, а победителят ще спечели пътуване до Лас Вегас.