Palms bet стартира безплатна игра с прогнози с награден фонд 15 000 лева

Новини, Промоции

Palms bet стартира безплатна игра с прогнози с награден фонд 15 000 лева

Оценете новината

Palms bet стартира безплатна игра с прогнози с награден фонд 15 000 лева

Българският хазартен оператор Palms Bet има нова бонус игра, която е напълно безплатна. В нея може да давате футболни прогнози на точен резултат и най-добрите познавачи ще имат шанса да спечелят бонус суми от общ награден фонд 15 000 лева. Всеки регистриран клиент на букмейкъра може да вземе участие в „Безплатна игра с прогнози“. Със сигурност феновете на спортните залози и най-вече тези на футбола ще останат много доволни от новата бонус игра. По време на нейния период, вие ще имате възможност да направите прогнози на 76 футболни мачове – предимно интригуващите двубои от Европа. Всеки ден ще имате по два мача за прогнозиране, а началото на играта е 27 август (петък) с мачовете между Борусия Дортмунд – Хофенхайм от Бундеслигата и Верона – Интер от Серия А.

В играта се правят прогнози за точен резултат и важат единствено редовните 90 минути на мача и добавеното време от съдията. При правилна прогноза вие ще печелите определен брой точки. Ако познаете точния резултат на двубоя – например заложите на победа на Борусия с 3:1 срещу Хофенхайм и двубоят завърши по този начин, вие печелите 4 точки. Ако сте познали само, че Борусия печели мача, то ще ви бъде присъдена една точка. Колкото повече точни резултата познаете в играта, толкова по-големи шансове имате за най-големите награди.

Какви са наградите на Безплатна игра с прогнози в Palmsbet?

Наградният фонд на тази промоционална игра е внушителната сума от 15 000 лева. Участниците до 1400-ото място в крайното класиране ще получат награди, макар и бонусите за по-задно класираните потребители да са по-малки. Победителят в играта ще вземе сумата от 2000 лева, докато завършилият на второто място ще спечели 1000 лева.

Всеки печеливш от играта трябва да е верифицирал сметката си. В противен случай вие няма да получите бонус дори и да сте в позицията на наградите.

Клиентите на Палмс бет могат да спечелят и допълнителна награда всеки ден от играта – при познаване на точния резултат на двете срещи, букмейкърът ще ви даде 5 лева бонус безплатен залог.

Превъртане на бонус сумата от наградата

Palms bet изисква от своите клиенти да разиграят пет пъти стойността на получения бонус от безплатната игра с прогнози. Ако в крайното класиране  сте на 4-то или 5-то място, вие ще получите 200 лева бонус. Това означава, че трябва да направите залози на стойност 1000 лева, за да превъртите успешно бонуса. Важно условие е, че направените залози трябва да са на спортни събития с над 1.50 коефициент. Срокът за превъртане на бонуса е доста голям – цели 30 дни, така че със сигурност ще успеете да се справите за този период.

Колко време ще продължи безплатната игра с прогнози?

Играта започва на 27 август и ще може да давате футболни прогнози напълно безплатно на два мача всеки ден за период  от над един месец. Играта ще приключи на 3 октомври и до тогава имате възможност да пускате вашите прогнози и да трупате точки, за да бъдете сред печелившите.  Демонстрирайте, че сте добри познавачи на футболни мачове в периода на играта и може да спечелите страхотни бонус награди, с които да залагате за реални печалби в букмейкъра Palms bet.