Palms bet с нови предложения за залагане – специални залози

Новини, Промоции

Palms bet с нови предложения за залагане - специални залози

Онлайн букмейкърът Palms bet винаги се стреми да обогати своя раздел със спортни предложения. От скоро родният букмейкър предлага на потребителите изцяло нова секция за залози – Специални. Разделът е вмъкнат в основното меню в горната част на екрана, когато влезете в букмейкъра. С един клик имате достъп до различните специални залози, които Палмс бет предлага, като в тази статия ще ви дадем повече информация на какви опции може да залагате.

На какви спортове има Специални залози в Palms bet?

Новият раздел със специални залози в palms bet включва различни спортове, като най-вече има събития на футбол. Предлагат се специални залози на тенис и баскетбол, като също така има и секция за Дуели, в която може да залагате на сблъсъци между двама играчи от различни отбори, като пазарите за най-различни.

Видове специални залози

В следващите редове ще ви запознаем и с видовете специални залози в новото предложение на Палмс Бет. Ще започнем със секцията дуели, която е много интригуваща.

 

  • Дуели – Дуелите могат да бъдат за даден турнир или кръг от първенство, като представляват въображаеми събития, в които двата отбора/играча са изправени един срещу друг в света на залаганията. Те няма да се изправят един срещу друг на терена, като единствено тук в този специален сблъсък ще се борят помежду си и вие може да залагате. Например Ще имате възможност да залагате на именити футболисти и кой от тях ще вкара повече голове в турнира. Да кажем Кристиано Роналдо срещу Хари Кейн, Рахим Стърлинг срещу Антоан Гризман и т.н. Вие може да прогнозирате за един от двамата да има повече голове, както и за равенство.

 

  • Специални: Футбол – В специалните залози на футбол в Palms bet, играчите имат възможност да залагат на залози за определени футболисти, като например удари към вратата, засади, асистенции, пасове и др. В много букмейкъри може да залагате на подобни опции, а вече и в Палмсбет те са налични, което е чудесна новина. Предлагат се много възможности всеки ден като играч да получи картон, играч да отправи точен брой удари към вратата, да направи асистенция и др. Залозите важат само за един определен мач, в който играчът участва и срещата е написана до името на футболиста. В заключение ще ви дадем пример за залог – поставяте залог на Хари Кейн да има над 2.5 удара в мача на Англия – Германия. Ако футболистът отправи 3 или повече удара към вратата на съперника, вашият залог е печеливш.

 

  • Специални: Тенис – Друг вид специални залози в Палмс бет – за тенис. Тук може да залагате на селекции като брой асове на Джокович на Уимбълдън, брой асове на Надал на същия турнир или Ролан Гарос например и т.н. На играчите се предлагат две опции – Над и Под определена от букмейкъра линия. Този специален залог има доста предимства, тъй като продължава в хода на целия турнир и докато състезателят не отпадне, вие ще имате шансове да спечелите.

 

  • Специални: Баскетбол – Баскетболът е последният спорт, за който по наша информация се предлагат специални залози в новата опция на Palms bet. За най-интригуващите двубои от NBA например или друга голяма лига, вие ще имате специални опции за залагане. Възможно е да правите азлози за индивидуалното представяне на даден състезател в срещата по редица показатели, характерни за баскетболната игра като точки, борби, асистенции, чадъри, изпълнения на наказателни удари. Пазарите в Палмс бет се уреждат по най-сигурния начин като се използва статистиката от официалния сайт на съответното състезание, обявена в деня на срещата. Точно в тези сайтове вие може да следите дали вашият залог е печеливш или не, а ако има статистика на живо, може и в хода на срещата да следите как се движи залогът ви.