Оферти за Пулев – Фюри

Промоции

Оферти за Пулев - Фюри

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг в събота, а цяла България очаква този сблъсък. Големият двубой ще се проведе в рамките на Боксова галавечер на 27 октомври в зала „Арена Армеец“, която се очаква да бъде препълнена до краен предел. 

Българинът до момента има на сметката си 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а шампионът на Великобритания в тежка категория е регистрирал 21 победи, 1 поражение и 11 нокаута. Победителят от този мач ще завоюва статута на официален претендент за световната титла при най-тежките в Международната боксова федерация (IBF).

Като един от най-големите български букмейъри, WINBET Ви предлага най-висок коефициент за победа на Кубрат Пулев в двубоя му срещу Хюи Фюри. В УинБет вие може да заложите за успех на Пулев на 1.85 коефициент, докато на другите места коефициентът е около 1.72.  От букмейкъра дори ви напомнят, че ако забележите по-добър коефициент за победа на Кубрат в някой от останалите букмейкъри с лиценз в България, то просто се свържете с тях и те ще ви предоставят по-добър коефициент.

 

Oт букмейкърът Betfair също имат специална промоция за нови клиенти за грандиозния двубой между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. В Бетфеър може да заложите на увеличен коефициент 50.00 за КУБРАТ ПУЛЕВ да победи Фюри, като офертата е валидна само за нови клиенти. Максималната сума на залога, която може да се направи, е 1.

При регистрация вие трябва да използвате промо код ZSAF39, за да може да участвате в промоцията, след като направите залог за успех на Кубрат Пулев. Ако направите залог на живо, след като събитието вече е започнало, той няма да се зачита.

Вие може да се възползвате и от двете оферти още днес, ако смятате че, Кубрат Пулев ще спечели мача си с Хюи Фюри. 

https://www.youtube.com/watch?v=bca9n6oznbQ