Новият партньор на GoldBet е ФК Торино

Новини

Новият партньор на GoldBet е ФК Торино

Оценете новината

goldbet-torino

Европейският букмейкър, GoldBet, задълбочава присъствието си в италианския спорт, като обяви, че ще стане „Официален бетинг партньор” на футболен клуб от Серия А – ФК Торино.

Партньорството между онлайн оператора и ФК Торино е със срок от една година. ФК Торино е най-стария професионален футболен клуб в Италия. По време на сътрудничеството, GoldBet ще получи високо покритие и експозиция на Стадион Олимпико Торино за всички мачове от Серия А.

Обявявайки сделката си с ФК Торино, маркетинга на GoldBet обяви, че букмейкърът ще работи с торински футболен клуб , за да помогнете на своето социално инициативи на местно равнище.

GoldBet че ще работи с маркетингови отдел на Торино, за да гарантира отговорна комуникация на своите онлайн хазартни услуги към поддръжниците на Торино.

„За нас е удоволствие да обявим партньорството си с толкова исторически важен клуб“, каза GoldBet управляващ директор, Паола Баусано. „Това сътрудничество ни прави горди, защото подчертава нашата близост до света на спорта и неговите ценности.“